Кулінарія
Сирники із шоколадом
— 19 січня 2017 —
Яйця курячі - 2 шт. , сир - 400 г, сіль - 1/4 ч. л. , крупа манна - 3,5 ст. л. , шоколад молочний - 50 г, борошно - 50 г.
Угорський гуляш
— 19 січня 2017 —
Яловича м'якоть - 500 г, червоний болгарський перець - 1 шт., рослинна олія - 50 мл, ріпчаста цибуля - 1 шт., помідор - 1 шт., перець чилі без насіння - 5 г, часник - 3 зубки, морква - 1 шт., середня картопля - 3 шт., солодка паприка - 1,5 ст. л., сіль - за смаком.
Соковита свиняча рулька
— 19 січня 2017 —
Рулька свиняча - 1 шт. (800-1000 г), часник - 5-6 зубків, сіль - 1 ст. л., перець мелений - 1 ч. л., ароматні трави - за смаком, мед - 1 ч. л., майонез - 1 ст. л., гірчиця - 1 ч. л.
Зігрівальні страви з квасолі
— 19 січня 2017 —
Страви з квасолі ідеально підходять для холодної зими. Квасоля містить повільні вуглеводи й масу мікроелементів. Після тарілочки квасолевого супу на обід вам ще довго не захочеться перекусити і це якісне "паливо" дозволить провести день енергійно.
Рис із овочами та грибами
— 12 січня 2017 —
300 г пропареного рису, 1 морква, 2 цибулини, 300 г печериць, по 100 г замороженого зеленого горошку і спаржевої квасолі, 100 г консервованої кукурудзи, сіль, чорний мелений перець - за смаком, рослинна олія для смаження.
Медово-лимонні курячі грудинки
— 12 січня 2017 —
4 курячих філе (близько 200 г кожне), 2 ст. л. рідкого меду, 2 лимони, 2 ст. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Картопляні кульки, фаршировані грибами
— 12 січня 2017 —
10 великих картоплин, 300 г печериць, 2 великі цибулини, 1 скл. сметани, 1 яйце, борошно, панірувальні сухарі, сіль, перець, рослинна олія.
Тефтельки в картопляних кошичках
— 12 січня 2017 —
4-5 картоплин, 1-2 ст. л. борошна, 300 г змішаного фаршу, 1 цибулина, 2 ст. л. вареного рису, 2 яйця (1 - у картоплю, 1 - у фарш), 100 г тертого сиру, сіль, спеції, петрушка.
Щедра вечеря. Що приготувати на Старий Новий рік
— 12 січня 2017 —
За традицією Щедрий вечір зустрічають за щедрим столом, тобто з непісними 12 стравами. Обов'язкова страва на святковому столі ввечері 13 січня - щедра кутя, заправлена салом або смальцем. Крім куті, на Щедрий вечір господарки готують колоритні українські страви: печеню, домашню ковбаску, пироги й вареники із сиром, млинці тощо.
1 | ... | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | ... | 220 |