Здоров'я

10 способів, що допомагають обдурити голод

— 6 березня 2020 —

Учені нарахували 10 дієвих способів, які допомагають обдурити голод, що сприяє зниженню ваги без особливих зусиль. До списку увійшли вживання великої кількості рідини, зменшення розмірів посуду і піші прогулянки.


Медики розповіли про ознаки старіння організму

— 6 березня 2020 —

Існують ознаки, які можуть розповісти про тіло те, про що ніхто навіть не здогадується. Наприклад, за словами медиків, деякі зміни в організмі можуть вказувати на його старіння.


Грип – небезпечніший за коронавірус?

— 29 лютого 2020 —

Останніх кілька тижнів увесь світ переймається новинами з Китаю – йдеться про коронавірус, що вельми активно поширюється у Піднебесній. Уже підтверджено поодинокі випадки в інших азійських країнах і навіть у Європі. Про цю недугу постійно нагадують і українцям, закликають не піддаватися паніці, чим, знана річ, її лише провокують. Однак фахівці- вірусологи та інфекціоністи – застерігають: поки що наші краяни значно помітніше потерпають від звичних  - грипу та ГРЗ. Приміром, лише протягом тижня з 3 по 9 лютого  маємо 8 летальних випадків через ці недуги. Тож цілком доречно нагадати, як вберегтися від усіх видів вірусів грипу, у тому числі й коронавірусу. Про це ми поспілкувалися із фахівцем – лікарем-інфекціоністом Григорієм Васильовичем БАЛАНОМ.


Низька білкова дієта знижує ризик серцево-судинних захворювань

— 27 лютого 2020 —

Рослинна дієта може бути ключем до зниження ризику серцевих захворювань. Дослідники зі штату Пенсільванія з’ясували, що дієти з пониженим вмістом сірчаних амінокислот, які містяться в продуктах з високим вмістом білка, таких як м’ясо, молочні продукти, горіхи і соя, були пов’язані зі зменшенням ризику серцево-судинних захворювань.


Як не дозволити стресу зруйнувати ваше здоров’я

— 27 лютого 2020 —

Кожна людина розуміє, що неможливо жити, повністю уникаючи стресу. Ми переживаємо через невдачі на роботі, проблеми вдома, труднощі при стосунках з людьми. Але якщо ви постійно перебуваєте у цьому стані, слід чекати на досить серйозні проблеми зі здоров’ям.


Варикозна хвороба – міна сповільненої дії

— 27 лютого 2020 —

Із варикозною хворобою нижніх кінцівок стикаються й літні, й зовсім молоді люди. Це - найпоширеніше захворювання периферичних судин. Згідно з епідеміологічними даними, різні форми цього захворювання зустрічаються у 26-28 відсотків жінок і 10-20 відсотків чоловіків працездатного віку. Як перебігає недуга, як лікують хворобу сьогодні? Чи можливо запобігти розвиткові варикозу? Про це ми розпитали фахівця із захворювань вен – лікаря-флеболога Галину Сергіївну СОСНОВСЬКУ.


Три дивовижних ефекти порошку каррі

— 24 лютого 2020 —

Порошок каррі являє собою суміш прянощів з яскравим золотистим відтінком і складним смаком. Зазвичай до його складу входять - куркума, коріандр, кмин, пажитник і перець чилі.


Авокадо - користь та шкода

— 24 лютого 2020 —

Тропічні країни познайомили світ з корисними рослинами, яких немає в середніх широтах. Екзотичні ягоди і фрукти тепер сприймаються не як заморські делікатеси, а як корисні для здоров’я продукти. Один з таких «заморських» фруктів - авокадо.


Дієтолог пояснив, чому на сніданок не можна їсти банани

— 24 лютого 2020 —

Відомий дієтолог Деріл Джоффрі порадив утримуватися від перекусів бананами вранці. Він назвав такий варіант сніданку одним з найгірших, повідомляє Times now. За його словами, їсти банани вранці – погана ідея, оскільки фрукт на 25% складається з цукру.


Планка кожного дня по 5 хвилин: як схуднути за 30 днів

— 24 лютого 2020 —

Якщо ви напередодні весни хотіли б підтягти своє тіло і побачити на животі такий бажаний прес, цей комплекс вправ - для вас. УНІАН розповів, як за допомогою планки лише за місяць, приділяючи на день по 5 хвилин вашого часу, щоб привести себе в форму.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс