Здоров'я

Шість важливих для здоров’я шкіри вітамінів

— 24 жовтня 2020 —

Зберегти красу, молодість і здоров’я шкіри можливо за допомогою правильно підібраних вітамінів. Це дозволить захистити організм від різних проблем. Подивімося, які вітаміни найважливіші і потрібні для вашої шкіри.


Ви застудилися?

— 24 жовтня 2020 —

А чи впевнені ви, що маєте справу саме із застудою і можете  лікуватися самостійно? Якщо так, то саме час подумати про ефективне лікування. Тож дослухайтеся до порад обізнаних людей.


КТ і рентген безкоштовні, якщо лікар підозрює COVID-19

— 24 жовтня 2020 —

Комп’ютерна томографія та рентген при підозрі на  COVID-19 безоплатні при наявності направлення від лікаря.


Інфекція і нетримання - небезпечні наслідки стримування сечовипускання

— 24 жовтня 2020 —

Сечовий міхур дорослої людини може вмістити у себе в середньому 400 мл сечі, після чого він стане повним, і ми відчуємо потребу завітати до туалету. При звичайних умовах організму потрібно до 10 годин, щоб виробити такий обсяг. Проте, коли сечовий міхур повністю заповнюється, а людина його не випорожняє, можуть початися певні проблеми.


Осіння алергія і як з нею боротися

— 24 жовтня 2020 —

Настання осені, для якої характерна свіжа прохолода і прілий запах опалого листя, пов’язано і з загостренням сезонної алергії. Кашель, чхання, сльозяться очі - стан добре знайомий алергікам, незважаючи на те, що осінні алергени відрізняються від весняних і літніх. У чому ж причини цих проблем і як протистояти їм? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-алерголога Федора Сергійовича ШВЕЦЯ.


Лікує соняшник

— 17 жовтня 2020 —

Підвищена втомлюваність, артрит, депресія, порушення кровообігу, випадіння волосся - ці хворобливі стани ніби й різняться між собою, проте один з вирішальних чинників у їх виникненні - нестача піридоксину, або вітаміну В6.  Так от одним з багатих джерел натурального піридоксину є соняшникове насіння.


Перший день застуди. Що робити, щоб не «розболітися» остаточно?

— 17 жовтня 2020 —

Ви прокинулися з ранку, а ніс не дихає, у горлі дере і поболює, голова чавунна, б’є озноб. Це майже стовідсотково означає, що ви підхопили вірусну інфекцію, вона вже проникла в організм і почала своєю «чорну» справу. Що робити? Терміново вживати заходів!


Капустяні овочі - порятунок від серцевих захворювань, раку та діабету

— 17 жовтня 2020 —

Хвороби серця і рак є найбільшою загрозою для тривалості життя. Хоча не можна повністю захистити себе від них, певні чинники можуть надати захист.


Осінь - час загострення виразки шлунку і 12-палої кишки

— 17 жовтня 2020 —

Хто не чув про виразку шлунку? Багатьом вона набридла гірше гіркої редьки, на жаль, решті поки що пощастило. Утім не варто розслаблятися, виразка - річ підступна. Як твердять фахівці, найбільш часто виразка дає про себе знати навесні та восени. На дворі жовтень, отже, саме на часі розібратися у темі детальніше. По допомогу ми звернулися до фахівця - лікаря-гастроентеролога Георгія Петровича СЛИНЬКА.


Магнітні бурі — як пережити та захиститися

— 9 жовтня 2020 —

Магнітні бурі. Головний біль, слабкість, перепади артеріального тиску, емоційна нестабільність — ці симптоми добре знайомі метеозалежним людям. А ось що являють собою магнітні бурі — сьогодні мало хто знає. Яким чином впливають на людину, чому одні з нас страждають у цей період, а інші не помічають поганих днів?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс