Здоров'я

Кір знову наступає

— 18 лютого 2019 —

За оперативними даними Центру суспільного здоров’я Мінздраву України, з кінця минулого року кором в Україні занедужали вже більш 8 з половиною тисяч людей. Найвищі показники захворюваності у Львівській, Рівненській, Вінницькій, Хмельницькій областях і Києві.


Французька маска із твердим сиром від зморшок

— 18 лютого 2019 —

Виявляється, із простих продуктів, які є у кожної господині на кухні, можна приготувати чудові засоби для боротьби зі зморшками й старінням шкіри. Маска із твердим сиром не тільки допомагає ефективно боротися зі зморшками, але й поліпшує колір обличчя, дає молодий, гарний і здоровий колір шкіри, а також робить шкіру пружною. Використовувати французьку маску від зморшок можна не тільки для обличчя, але й для шиї й області грудей.


Простий і гіркий, але цей плід незамінний для контролю цукру в крові й холестерину

— 18 лютого 2019 —

При діабеті ефективністю відрізняються багато дарунків природи, у тому числі представники світу овочів і фруктів. Враховуючи, що діабетики повинні контролювати рівень цукру в крові, їм підходять не всі з них.


Основні заповіді довгого життя

— 9 лютого 2019 —

1. НЕ ОБ’ЇДАЙТЕСЯ! Замість звичних 2500 калорій задовольняйтеся 1500. Тим самим ви влаштуєте розвантаження своїм клітинам і підтримаєте їхню активність. Харчуйтеся врівноважено: їжте не багато, але й не занадто мало.


Олія з чорнобривців

— 9 лютого 2019 —

У пелюстках чорнобривців багато ефірних олій, які справляють протимікробну дію, здатні прискорювати регенерацію ушкоджених шкірних покривів. Тому їх часто використовують у лікуванні пролежнів, опіків. Допомагають вони повернути м’якість огрубілій шкірі ліктів.


Естрагон сприяє травленню

— 9 лютого 2019 —

Це багаторічна кущиста рослина, яка з’являється наприкінці липня, визнається однієї з відомих і популярних пряностей, і насамперед, її додають до таких блюд, як яйця, риба, курка й телятина, супи й соуси. 


Навіщо регулярно піднімати руки вгору?

— 9 лютого 2019 —

Природнє положення рук людини - опущені вниз. Але, як стверджують фізіотерапевти, дуже корисно протягом дня піднімати їх вгору.


Саме шкідливе - це сидіти! Навантаження на хребет у цифрах

— 9 лютого 2019 —

Одною із причин масового захворювання хребта, зокрема остеохондрозом, є неадекватне навантаження на хребет. Також серед причин розвитку й загострення хворобливих станів хребта знаходяться його макро- і мікротравми. Дуже часто вважають, що причиною такої травми або іншого раптового болю в спині є тренувальні перевантаження. Тим часом, болі, наприклад у нижньому відділі хребта куди частіше викликані звичайною повсякденною діяльністю людини. У цьому й криється пояснення, здавалося б, дивного протиріччя, коли на біль у попереку скаржаться люди, що ніколи не знали спорту.


Не їм, але гладшаю: дієтолог назвала головну помилку в схудненні

— 9 лютого 2019 —

Дієтолог Світлана Фус розповіла про небезпеку "голодної" дієти, коли люди все одно набирають вагу. На своїй сторінці в Instagram вона пояснила, що організм при такому харчуванні не може нормально функціонувати і "запасається" жиром.


Вісім помилок які заважають вам устати з ліжка взимку

— 4 лютого 2019 —

Напевно, у нас є щось від ведмедів, а інакше чому тоді пояснити невгамовну тягу впасти в сплячку, як тільки наступає темна й холодна зима? Усе просто: ми неправильно прокидаємося! У статті ви знайдете розповсюджені помилки, виправивши які ви зможете зберегти бадьорість навіть у самий зимовий ранок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс