Здоров'я

Не менш небезпечний, ніж куріння: лікарі назвали фактор ризику ранньої смерті

— 11 липня 2021 —

До загальноприйнятих вимог збереження здоров'я, таких як не курити, більше рухатися, не зловживати алкоголем, треба додати ще одну, впевнені вчені.


Краще триматися в тіні: Комаровський назвав найнебезпечніший час для прогулянок на сонці

— 11 липня 2021 —

Відомий український педіатр Євген Комаровський не рекомендує українцям перебувати на сонці в проміжку з 10 до 16 годин.


Які хвороби передаються через брудні руки

— 11 липня 2021 —

Хоча всі чудово знають, що брудні руки – причина більшості інфекційних захворювань, зайвим не буде ще раз нагадати, чому важливо дотримуватись гігієни рук!


5 секретів вмивання від французьких жінок

— 8 липня 2021 —

Одна з найвідоміших француженок Коко Шанель говорила, що обличчя у 20 років дане природою, а яким воно буде далі, залежить від жінки. Француженки досі дотримуються цього правила і навіть виробили цілу систему по догляду за шкірою, щоб зберегти молодість на десятиліття.


10 причин включити в раціон спаржеву квасолю

— 8 липня 2021 —

Спаржева або стручкова квасоля – дуже жіночий продукт. Вона малокалорійна, при цьому в ній містяться правильні вуглеводи й багато клітковини. Враховуючи її низьку ціну й при цьому неймовірну користь, стручкова квасоля повинна стати частою гостею на вашому столі!


Нижче за Африку: стало відомо про середню тривалість життя в Україні

— 8 липня 2021 —

Середня тривалість життя в Україні нижча за тривалість життя в Африці та в усіх інших країнах світу. Мова йде про віковий поріг у 63 роки для чоловіків, та в 73 роки для жінок. Про це на форумі "Україна 30. Здорова Україна" повідомила директор Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В.Птухи НАН України Елла Лібанова.


У МОЗ розповіли про дії, якщо вас укусила змія

— 8 липня 2021 —

За даними Міністерства охорони здоров'я, з початку року від укусів змій постраждали понад два десятки українців. Загалом за рік фіксують кілька сотень таких звернень. Саме тому у МОЗ вирішили нагадати, що потрібно знати про змій та першу медичну допомогу, щоб захиститися.


Який орган на тілі треба терти, якщо стало погано на сонці

— 8 липня 2021 —

У спеку треба намочити зап'ястя у холодній воді на 15 секунд. Інакше виникне головний біль через підвищене навантаження на серце. Від цього з'являється задишка та стискає у грудях.


Чому горять підошви ніг

— 8 липня 2021 —

Причини цього явища можуть бути самими різними: від банальної втоми до серйозних системних порушень в організмі. Як пояснити такий неприємний симптом особисто в себе?


Вітаміни краси: 11 обов’язкових добавок для кожної жінки

— 27 червня 2021 —

Часто нам доводиться приховувати недосконалості шкіри під макіяжем, а тьмяність і ламкість волосся – під косметичними оліями. Ми грішимо на вітамінні креми й маски, які не дають належного ефекту, забуваючи, що красу потрібно підтримувати й зсередини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс