Здоров'я

Нейробіка: гімнастика для звивин

— 14 червня 2020 —

Ви пробували чистити зуби лівою рукою або ходити по квартирі із заплющеними очима? Не заради розваги. Роблячи звичні речі незвичним способом, ми тренуємо мозок.


Вітамін B9: Проти стресу й не тільки

— 12 червня 2020 —

Дефіцит вітаміну В9 приводить до ослаблення імунітету, зниженню працездатності й погіршенню психічного стану - розвитку тривожності й навіть депресії.


Сила пряних трав: Що лікують шавлія, розмарин, орегано й чебрець

— 12 червня 2020 —

Ароматичні трави орегано, розмарин, шавлія й чебрець мають взаємодоповнюючі якості. У кожної з них своя «спеціалізація», але якщо ви регулярно споживаєте їх разом, те фітохімічні з’єднання, що містяться в них, і мінерали забезпечують надійний захист від патогенних факторів сучасного миру.


Біль у суглобах: як зменшити натуральними засобами

— 12 червня 2020 —

Біль у суглобах досить розповсюджене явище. За даними різних опитувань і досліджень від нього страждають приблизно 15% жителів США й іноді зазнають дискомфорт у суглобах 30% людей у світі. Що таке суглоб – це місце, де дві кістки з’єднуються між собою хрящовою тканиною. Тіло людини нараховує більш 300 рухливих суглобів.


Обережно! Кліщі!

— 11 червня 2020 —

Як твердять експерти, навесні розпочинається сезон активності кліщів. Зазвичай, він триває по листопад та має протягом року два виражених піки активності – у квітні-травні та серпні-вересні, втім і серед літа також можна наразитися на неприємності. Кліщі можуть потрапити на людину у будь-який час дня і ночі, у будь-яку погоду.  Саме тому під час роботи на дачах, на присадибних ділянках, прогулянок лісом та на відпочинку на природі, необхідно пам’ятати про небезпечних переносників інфекційних хвороб, насамперед кліщів. Як же він виглядає, цей шкідливий кліщ? Які саме загрози несуть ці створіння? Як захиститись від їхнього нападу? Про це ми розпитали фахівця – лікаря-інфекціоніста Петра Васильовича СОКИРКА.


5 домашніх засобів, які швидко усунуть свербіж після укусу комара

— 29 травня 2020 —

Під час пандемії коронавірусу рекомендується гуляти подалі від інших людей. Найпростіше це зробити у лісопаркових зонах або за містом. І якщо там соціальну дистанцію буде легко витримати, то від комарів не сховаєтесь ніяк.


Пекучий, але корисний: овоч-приправа знижує ризики хвороб і ранньої смерті

— 29 травня 2020 —

Найсерйозніші ризики для здоров’я міцно пов’язані з неправильним харчуванням, що підвищує ризик розвитку ускладнень у вигляді хвороб серця та інсультів, що загрожують життю.


Найважливіший овоч для продовження життя

— 29 травня 2020 —

Питання про те, як прожити довше, хвилює багатьох людей, тому вчені проводять численні дослідження, в яких вивчають дану тему. У підсумку зроблено висновки, що здоровий спосіб життя, правильне харчування - це головні фактори довголіття. У цьому плані важлива роль належить продуктам, які ми споживаємо.


Як довго триває ефект дезінфікуючого засобу для рук?

— 29 травня 2020 —

У всьому світі люди вже втомилися від пандемії коронавірусу і з нетерпінням чекають на її закінчення. Однак боротьба зі смертельно небезпечною хворобою все ще триває.


Недуги від натуги. Як захистити суглоби в дачний сезон

— 29 травня 2020 —

Копати, обрізати, удобрювати, сіяти, саджати – у дачників справ дуже багато. Але важливо при цьому опікуватися не тільки про майбутній урожай, але й про свої суглоби.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс