Здоров'я

Як вилікувати обвітрені губи

— 13 грудня 2018 —

Зима майже вступила у свої володіння, і у багатьох встає питання, що робити з губами, які так легко обвітрюються на крижаному вітрі. Скоринки, тріщини, лущення - настільки знайомі й неприємні симптоми. Отже, як же позбутися напасті.


Визначені найефективніші вправи для зниження тиску

— 13 грудня 2018 —

Підвищений кров’яний тиск (гіпертонія) - одне з найпоширеніших станів. Якщо його не контролювати й не знижувати, це може збільшити ризик серйозних проблем зі здоров’ям, таких як серцеві приступи й інсульти.


Макарони, рис і хліб можуть захистити від слабоумства

— 13 грудня 2018 —

Дослідники з Університету Сіднея зробили висновок, що секретом довгого життя й захистом від слабоумства може стати харчування з низьким вмістом білка, але з високим  - вуглеводів - хліба, макаронів і рису.


Діабетикам один із цих продуктів необхідно завжди мати під рукою

— 13 грудня 2018 —

Діабет - стан, при якому спостерігається підвищений рівень глюкози в крові. Але іноді, при неправильно розрахованій дозі інсуліну або пероральних цукрознижувальних засобів, цукор у крові падає до критичних цифр, що може бути смертельно небезпечним. Симптоми гіпоглікемії: втома; підвищений апетит; затуманене мислення; нечіткий зір; неможливість зосередитися; блідий колір обличчя; пітливість.


Як не постраждати від надмірностей застілля на свята

— 13 грудня 2018 —

Прийшла зима, все покрилося снігом, дітлахи сіли на санки, а літні люди потягнулися в травмпункти - ожеледиця, одначе. Втім, крім ризику впасти там, де раніше не було ніяких загроз, принесла зима й приємні розваги й очікування, зокрема, від новорічних свят до Різдва й навіть до старого Нового року - це все сезон законних задоволень.


Явні ознаки, що організму потрібні вітаміни

— 7 грудня 2018 —

Наш організм - ледве чи не сама розумна й сама складна машина у всьому всесвіті. Якщо їй щось потрібно, вона виводить назовні, як на один великий дисплей, відомості про це. Дефіцит вітамінів виражається настільки явними ознаками, що людина і сама розуміє: настав час міняти раціон.


Якщо заболіло горло

— 7 грудня 2018 —

При захворюванні горла, як  тільки з’явилося почервоніння й стало боляче ковтати, але жару ще нема, потрібно полоскати горло розчином солі (чайна ложка на склянку води) або соком буряка: потерти на тертці, видавити сік і полоскати - дуже добре допомагає.


Користь квашеної капусти для жінок

— 7 грудня 2018 —

Коли приходить осінь, у багатьох будинках починають квасити капусту. Апетитна, хрустка, з кислинкою... Рідко можна зустріти людину, яка може байдуже пройти повз це традиційне домашнє блюдо. А для жінок квашена капуста має особливу цінність…


Як правильно ходити в ожеледицю

— 7 грудня 2018 —

Ожеледиця небезпечна як для людей, так і для автомобілів, особливо, коли гладку слизьку поверхню льоду припорошує невеликим сніжком. Якщо ви помітили, що на вулиці слизько, треба йти й дивитися собі під ноги. Знаючи кілька прийомів правильної ходьби, ви зможете вберегти себе від травм і переломів.


Малорухливий спосіб життя - шлях у нікуди

— 7 грудня 2018 —

У наш час із неймовірною швидкістю розвивається технічний прогрес. Насамперед, досягнення науки й техніки призначені для полегшення життя людини. Але разом з тим стали дуже помітними наслідки сидячого способу життя. Тепер рідко можна побачити, як активно рухаються підлітки або діти, вони більшу частину часу проводять за комп’ютером. Більшість працюючих людей розуміють відпочинок, як сидіння біля телевізора або пасивне лежання на дивані. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс