Здоров'я

Напої для нормалізації рівня холестерину

— 3 жовтня 2021 —

Підвищений холестерин може провокувати появу захворювань серцево-судинної системи. Але існують напої, які допомагають нормалізувати його рівень у крові.


Профілактика застуди: поширені міфи

— 3 жовтня 2021 —

Медична експертка Анна Сафонова назвала найпоширенішу помилку профілактики застудних хвороб, з якими поділилась "Країна здоров'я".


Як провести осінь із задоволенням. Поради щодо моральної та фізичної підготовки до приходу осені

— 3 жовтня 2021 —

На початку осені організм починає сигналізувати про нестачу сонячного світла і тепла. Тому не дивно, що для багатьох прекрасна осіння пора стає причиною хронічної втоми або дратівливості.


Як швидко вилікувати кашель?

— 2 жовтня 2021 —

Як запевняють медики, кашель - це реакція організму на інфекцію. В окремих випадках вона може зберігатися протягом декількох днів або тижнів після одужання. Звичайно, така «особливість» організму не може не засмучувати. Особливо в умовах, коли весь світ бореться з коронавірусом, одним з ознак якого є затяжний кашель і ускладнене дихання.


Як побороти алергію без ліків.

— 2 жовтня 2021 —

Можливо, вашим порятунком стане часник.


Рейтинг горіхів по корисності: скільки в день їх можна їсти

— 17 вересня 2021 —

Горіхи сміливо можна вживати в їжу самостійно або додавати в різні страви. Вони насичують, постачають організм корисними речовинами і навіть допомагають при профілактиці захворювань. Проте, безконтрольно горіхи їсти не можна - про це попереджають нутриціологи і фахівці зі здорового харчування.


Священний плід Гімалаїв. Чим корисна обліпиха

— 17 вересня 2021 —

Обліпиха - це рослина, всі частини якої багаті корисними інгредієнтами, які сприятливо впливають на здоров'я людини. Препарати з неї популярні в якості харчових добавок у багатьох країнах Азії і Східної Європи, сировина використовується в харчовій, фармацевтичній, косметичній промисловості. Властивості обліпихи були відомі ще в стародавній Греції і багато століть використовувалися в народній медицині.


Рух проти болю в суглобах

— 17 вересня 2021 —

Улітку ми особливо активні - плаваємо, бігаємо, катаємося на велосипеді. Підвищене навантаження й травми можуть привести до болів у плечовому й колінному суглобі.


Як обдурити гормони, через які ми набираємо зайву вагу

— 17 вересня 2021 —

У наборі зайвої ваги, крім сидячої роботи й солодощів, можуть бути винуваті ще й гормони. Якщо ви вже більше місяця сидите на білковій дієті (їсте тільки м’ясо й забули, як виглядають вуглеводи), а вага стоїть на місці або навіть росте, можливо, причиною тому є естроген, адже при надлишку цього гормону вживання продуктів, що містять протеїн, необхідно, навпаки, звести до мінімуму.


Як краще запам'ятовувати нову інформацію: поради для школярів і студентів

— 13 вересня 2021 —

Вчені досі в деталях не знають, як саме працює людська пам'ять. Де вона закінчується, поступаючись місцем уяві. Проте, в 1990 році в Книгу рекордів Гіннеса потрапила людина, яка за день змогла вивчити 1000 іноземних слів. Цей факт підтверджує безмежність людських можливостей.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс