Здоров'я

Чому дихати пилом небезпечно для здоров’я?

— 24 травня 2019 —

Пил - це органічні і мінеральні частки, відірвані від усього, що знаходиться навколо нас. 80 відсотків пилу ми приносимо додому з вулиці на своєму одязі і взутті. При цьому пил несе загрозу здоров’ю людини.


Кілька склянок соку на день підвищують ризик проблем із серцем удвічі

— 23 травня 2019 —

Американські вчені провели дослідження і встановили, що натуральні соки шкідливі для здоров’я людини. Лише кілька склянок у день призводять до підвищення ризику розвитку проблем з серцем удвічі.


Ефективне лікування пародонтиту

— 22 травня 2019 —

Пародонтит – важке захворювання опорного апарату зубів. Воно з'являється у багатьох пацієнтів, але деякі з них не придають йому значення на початковій стадії розвитку.


Кава, вино, фрукти й овочі можуть знизити ризик раку молочної залози

— 19 травня 2019 —

Їжа і напої, що містять фенольні кислоти, можуть захистити жінок у постменопаузальний період від раку молочної залози. Згідно із новими дослідженнями, ті, хто вживає каву, червоне вино, фрукти й овочі, а також цільнозернові продукти, отримують з них ці необхідні кислоти, чим захищають себе від хвороби.


Догляд за зубами: що найважливіше?

— 19 травня 2019 —

Як відомо, якісна гігієна порожнини рота дозволяє уникнути багатьох проблем. Про те, як правильно доглядати за зубами, які вибрати засоби по догляду і навіщо потрібні спеціальні пристосування, ми поговорили із фахівцем - лікарем-стоматологом Григорієм Сергійовичем ЮРКОВИМ.


Непоказний зовні, але ніжний всередині: плід, який знижує тиск

— 19 травня 2019 —

Високий кров’яний тиск може не викликати будь-яких безпосередніх проблем на ранніх стадіях, але якщо на них не звертати увагу, це загрожує деякими серйозними ускладненнями для здоров’я.


Домашні засоби лікування подагри

— 19 травня 2019 —

Подагра являє собою одну з деяких небезпечних гетерогенних хвороб. Вона вважається досить розповсюдженою серед людей старшого віку. Раніше цією недугою страждали тільки чоловіки, але на сьогоднішній день подагра нерідко проявляється й у жінок.


Чим корисна й шкідлива молода картопля

— 19 травня 2019 —

На полицях супермаркетів і у торговців на ринках уже починає з’являтися молода картопля. Як вживати цей продукт, щоб він був корисний для організму


Як уникнути неприємних наслідків пікніка

— 13 травня 2019 —

Сезон пікніків уже в розпалі. Але, виявляється, такий відпочинок на природі приховує у собі безліч небезпек, які можуть зіпсувати навіть самий веселий день у колі близьких і друзів.


Чим небезпечні комарі і як їх позбуватися?

— 13 травня 2019 —

Чого бояться комарі? Учені стверджують, що їм не до смаку музика з ламаним ритмом, запах евкаліпта, герані й часнику. Чому цих кровососів треба побоюватися і як захищатися від них.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс