Здоров'я

Заняття, яке збільшує життя на 10 років

— 19 вересня 2018 —

За дослідженням, проведеним в Центрі здоров'я Святого Люка в Канзас-Сіті, заняття деякими видами соціального спорту збільшує тривалість життя. Так, бадмінтон додає 6,2 роки життя, трохи менше - футбол, велоспорт і біг підтюпцем, а регулярна гра в теніс виявилася рекордсменом - на 9,7 років.


Дослідження підказали прості способи підвищення метаболізму

— 19 вересня 2018 —

Метаболізм - це хімічні реакції, що відбуваються в організмі. Вони зберігають тіло в тонусі та правильно функціонуючим.


Згідно з рекомендаціями ВООЗ: основний раціон школяра

— 13 вересня 2018 —

Харчування школярів має бути збалансованим, основою раціону школяра повинні бути овочі і бобові. Про це повідомляється на сторінці Міністерства охорони здоров'я України в Facebook.


Які свійські тварини корисні для здоров'я?

— 13 вересня 2018 —

Свійські тварини здатні принести користь нашому здоров'ю. На думку деяких фахівців, спілкування з вихованцями благотворно впливає як на фізичне, так і на емоційне здоров'я людини.


Правильне вживання горіхів

— 13 вересня 2018 —

Усі ми горішки любимо і часто їмо їх без міри. Користі від цього, зрозуміло, ніякої. А от розумне, правильне вживання горіхів серйозно зміцнить здоров'я й допоможе впоратися з багатьма недугами.


Експерти назвали продукт, що перевершує віагру

— 12 вересня 2018 —

Грецькі вчені зробили висновок, що маслинова олія - для сексуальної функції засіб кращий, чим віагра. Це доведено в дослідженні більше 600 людей. У тих чоловіків, які вживали живу маслинову олію, було набагато менше проблем у сексуальних стосунках.


Дві шоколадки на місяць можуть вирішити складну проблему зі здоров'ям

— 12 вересня 2018 —

Британські вчені провели масштабне дослідження відносно властивостей шоколаду і зробили висновок, що дві шоколадки, з'їдені на місяць, зменшують ризик серцевої недостатності.


Зсув часу прийому їжі підсилює втрату ваги

— 12 вересня 2018 —

Фахівці в області харчування назвали режим прийому їжі, при якому підсилюється втрата ваги. Так, ефективними для схуднення є пізній сніданок і більш рання вечеря.


Які відчуття в області серця не слід ігнорувати

— 12 вересня 2018 —

За статистикою, щохвилини у Великобританії трапляється один серцевий напад. Небезпечним серед них є інфаркт міокарда, який викликаний відсутністю надходження крові до серця. Як розпізнати й запобігти цей часто смертельний стан?


Гіпертонія: як не стати жертвою високого тиску

— 12 вересня 2018 —

Гіпертонія – підвищений артеріальний тиск. Цим захворюванням сьогодні страждають близько 40 відсотків дорослого населення Землі. Причому, багато хто і не підозрює, що перебуває у смертельній небезпеці.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс