Здоров'я

Названі кращі продукти для здоров'я зубів

— 23 травня 2018 —

Канадські стоматологи з університету Торонто провели дослідження, у ході яких з'ясували, які продукти можуть допомогти підтримувати гігієну ротової порожнини.


20 хвилин фізичних зусиль – і депресія вас не наздожене

— 23 травня 2018 —

Учені довели, що 20-хвилинне фізичне заняття на третину знижує ризик депресії. Це може бути швидка ходьба, їзда на велосипеді та інші фізичні вправи, виконувані щодня.


Недорогі та доступні засоби після засмаги з вашого холодильника

— 23 травня 2018 —

Улітку люди часто зіштовхуються з проблемою сонячних опіків. При цьому не завжди засоби з аптеки допомагають краще, іноді все, що потрібно, зберігається у вашому холодильнику.


Як урятувати зуби?

— 23 травня 2018 —

За оцінками експертів, переважна більшість захворювань у стоматології пов'язані з інфекційно-запальними процесами, що відбуваються в зубах, тканинах периодонта, пародонта, слизовій оболонці порожнини рота. Словом, запальні процеси в зубі і тканинах, що його оточують, - розповсюджене явище. При відсутності лікування ці захворювання провокують втрату зубів. Як же врятувати зуби? Про це ми розпитали фахівця - кандидата медичних наук, доцента Вікторію Віталіївну Довганик.


Правило 20-20-20 допоможе впоратися із синдромом комп'ютерного зору

— 17 травня 2018 —

У більшості людей, які проводять тривалий час, дивлячись на екран комп'ютера, телефону або планшета, може виникнути напруга очей. Фахівці рекомендують використовувати правило 20-20-20, яке здатне запобігти цій проблемі.


Весна - час змін! Поради фахівців

— 16 травня 2018 —

Прийшла весна з теплом і світлом, то чим же зустріти цей час? Розвивайтеся, творіть нову реальність, пізнавайте світ! Ось які прості й ефективні поради дають фахівці з соціології та домоведення.


Шпинат - джерело корисних і потрібних речовин

— 16 травня 2018 —

Ця рослина одна з найбільш живильних видів зелені, багатої вітамінами D, С, РР, К, групи B, мікроелементами, органічними кислотами, білками й каротином. За вмістом білка зелень поступається тільки гороху.


Незріла хурма небезпечна для життя

— 16 травня 2018 —

Корисні властивості хурми широко відомі. Однак учені виявили, що в деяких випадках цей плід може бути вкрай небезпечним для здоров'я людини.


Названо продукти, що зігрівають організм

— 16 травня 2018 —

Продукти, які ми їмо щодня, впливають на нашу систему організму. У їхньому числі більшість тих, які підтримують і регулюють тепло. Це відбувається тому, що вони вимагають час для переварювання й організму потрібно більше енергії, щоб стимулювати цей процес.


Ось якими засобами можна перемогти гіпертонию

— 16 травня 2018 —

Симптоми артеріального тиску включають біль у грудях, головні болі й ускладнене дихання. Гіпертонія додатково тисне на кровоносні судини і життєво важливі органі. Крім цього, вона загрожує небезпечними для життя станами, включаючи серцеві напади й інсульти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс