Здоров'я

Чому бідні люди товстіші, чим багаті

— 18 квітня 2018 —

За даними багаторічних дослідників, незаможні громадяни частіше страждають на надлишкову вагу, чим люди із числа багатих. Учені задалися питанням, чому це так.


Простий спосіб запобігти атеросклерозу

— 18 квітня 2018 —

Спостережливе дослідження, проведене вченими з Університету Сан-Паулу в Бразилії, показало, що вживання в середньому за день трьох чашок кави знижує ризик закупорки артерій або атеросклерозу.


Рак шкіри або меланома. Як відвернути небезпечну хворобу?

— 18 квітня 2018 —

Нещодавно за вікном була заметіль і сніг летів горизонтально та вертикально, однак не встигнемо озирнутися, як почнеться спека, а значить, ми потягнемося до води - на пляж засмагати! Але чи варто мріяти про цю небезпечну, як виявилося, розвагу для душі й тіла? Про можливі наслідки надмірної інсоляції (опромінення сонячними променями) ми попросили розповісти фахівця - лікаря-онколога, кандидата медичних наук Ярослава Васильовича ШПАРИКА.


Як правильно пити воду: поради гастроентеролога

— 17 квітня 2018 —

Японський гастроентеролог і хірург Хіромі Шинья, автор декількох бестселерів про здоров’я людини, певен, що ті, хто п’ють мало води, хворіють частіше. Навчіться пити багато чистої води - це краще, що ви можете зробити для свого здоров’я!


Крупа, яка омолоджує жіночий організм завдяки колагену

— 17 квітня 2018 —

Це просто неймовірно! Звичайна крупа здатна заповнити недолік колагену в жіночому організмі й омолодити його. Ваша шкіра, волосся та нігті будуть здорові й молоді! Їжте цю страву хоча б раз на тиждень - ви будете в захваті від результату!


Джерело здоров’я

— 17 квітня 2018 —

Ці рослини борються з раком, підвищують фертильність, запобігають інфекції, знижують рівень холестерину, усувають судоми, борються з діабетом та іншими пов’язаними з ним захворюваннями. Вітамін А в них забезпечує здоров’я шкірі, вітамін С допомагає лікувати рани й утворювати рубцеву тканину, підтримувати здорові кості, шкіру та зуби.


Овоч, що допомагає уникнути хвороби Альцгеймера

— 17 квітня 2018 —

Недавно вчені Американського хімічного товариства провели дослідження різних продуктів харчування, які могли б сповільнити розвиток хвороби Альцгеймера.


Доброякісна гіперплазія простати не привід для переживань

— 17 квітня 2018 —

Ми всі намагаємося робити все можливе, щоб наше тіло почувало себе добре. Проте, з віком воно змінюється, і ми не можемо вплинути на цей процес. Для більшості чоловіків однією з таких змін стає збільшена простата.  Це природня частина старіння, але в якийсь момент вона може привести до розвитку стану за назвою доброякісна гіперплазія передміхурової залози (ДГПЗ). Що ж це таке - доброякісна гіперплазія передміхурової залози? Які причини її та симптоми? Про це ми розпитали фахівця – кандидата медичних наук, члена Європейської асоціації урологів Костянтина Анатолійовича Владиченко.


Експерти назвали найкращу для здоров'я їжу

— 4 квітня 2018 —

Селянська їжа часів епохи вікторіанства, у якій багато свіжих овочів, фруктів, картоплі, риби і небагато м'яса, найкраще підходить для збереження здоров'я сучасної людини.


Як правильно вийти з посту

— 4 квітня 2018 —

Великий піст - велике випробування для організму в духовному й фізичному смислах. Тих, хто його майже пройшов, попереду очікує ще одне - вихід з посту. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс