Здоров'я

Як можна обдурити голод: Перевірені способи приборкати цього страшного «звіра»

— 30 листопада 2018 —

Постійне почуття голоду – нічний кошмар бажаючих позбутися зайвої ваги.


Напій з календули та куркуми для здоров’я серця й печінки

— 30 листопада 2018 —

Напій з календули, який захистить вас від безлічі недугів в осінньо-зимовий період! Рецепт не вимагає великих зусиль, але стане смачним і правильним початком дня! Календула має неймовірну кількість переваг для здоров’я. Її застосовують при лікуванні злоякісних пухлин, лихоманці, облисінні, запаленні сідничного нерва, маститах, кон’юнктивітах і гнійних захворюваннях.


Втома, слабкі м’язи й зір говорять про дефіцит цього вітаміну

— 30 листопада 2018 —

За словами вчених, дефіцит вітаміну B12 може викликати широкий спектр проблем, таких як втома й порушення зору. Вітамін також необхідний для підтримки здорової нервової системи.


Що потрібно знати про гепатит А?

— 30 листопада 2018 —

Тільки протягом останніх двох тижнів в Україні, а зокрема, на Львівщині, Івано-Франківщині й Одещині гепатитом А занедужало більше трьох десятків наших земляків - дітей і дорослих. Якщо звернутися до статистики минулого року, то ми побачимо тривожну тенденцію підвищення рівня захворюваності цією недугою в порівнянні з попереднім періодом на 9 відсотків. Так в Україні в 2017 році кількість випадків захворювання гепатитом А за даними Центру громадського здоров’я перевищило дві з половиною тисячі.


Сім секретів для сильного імунітету

— 23 листопада 2018 —

Слабкий імунітет – проблема настільки масштабна, що ігнорувати її неможливо. Щоб віруси й бактерії не вклали вас у ліжко, потрібно подбати про імунітет.


Калина - дуже корисна ягода з пікантною гіркуватістю

— 23 листопада 2018 —

У природі є безліч рослин, застосування яких сприяє збагаченню організму вітамінами й корисними елементами. А калина - один з яскравих і широко відомих представників цих рослин.


Назване заняття, що зменшує тиск, стрес і симптоми хвороби Паркінсона

— 23 листопада 2018 —

Фахівці перевірили групу хористів, які регулярно відвідували заняття по вокалу, і виявили, що в них не тільки знизилися серцевий ритм, артеріальний тиск, рівень кортизола й стресу, а й симптоми хвороби Паркінсона.


Якою повинна бути дієта взимку?

— 23 листопада 2018 —

Чи повинні різнитися дієта літня й зимова? Та чи тільки сезонними обставинами обумовлена ця різниця в нашому раціоні? Скільки взимку слід їсти сала, чому корисні солоні продукти? Про цей і не тільки ми розпитали лікаря-дієтолога Михайла Васильовича БАРАБАША.


Вакцинація не підвищує ризик розвитку алергії

— 23 листопада 2018 —

«Незважаючи на високий рівень вакцинації дітей у Швеції, є ще деякі батьки, які не певні у її доцільності, побоюючись, що вакцини є причиною дитячих хвороб», - говорить керівник дослідження Йохан Альм, консультант у дитячій лікарні й доцент кафедри клінічної науки й освіти Інституту в Стокгольмській загальній лікарні.


Названа несподівана небезпека зими для здоров'я людини

— 30 жовтня 2018 —

Учені відзначили, що при низькій температурі судини звужуються, у результаті чого в серце надходить менше кисню.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс