Здоров'я

Час лікувати суглоби

— 1 лютого 2020 —

Зима - не найкращий час для наших суглобів. Холод, вітер, дощ та сніг... Загострюється багато хвороб. А утеплення не завжди допомагає. І суглобний біль тут як тут: він знайомий практично кожній дорослій людині.


П’ять порад для поліпшення пам’яті

— 24 січня 2020 —

1. Робіть звичні речі на зразок набору номера телефону або чищення зубів не правою рукою, а лівою (якщо ви правша, і навпаки, якщо лівша). Так ви будете тренувати ліву півкулю і тим самим поліпшите швидкість мислення і пам’ять.


Названі ефективні методи усунення неприємного запаху з рота

— 24 січня 2020 —

Учені з Єгипту назвали ефективні методи усунення поганого запаху ротової порожнини. Найбільш безпечним і природним методом є вживання яблук і моркви.


Які ліки не можна поєднувати

— 24 січня 2020 —

Медичне видання Medical Daily, опублікувало важливий список: ліки, поєднання яких один з одним становить небезпеку для здоров’я і навіть життя людини. На жаль, ця інформація мало поширена, але ж кожна людина, що приймає будь-які препарати, повинна це знати!


Три продукти, які допоможуть відновити печінку після свят

— 24 січня 2020 —

Новорічні свята - справжнє випробування для нашого організму. За цей короткий відрізок часу ми в кілька раз перевищуємо припустимі дози алкоголю, їмо важкі салати, заправлені майонезом, і точно не відмовляємося від солодощів. Головний потерпілий - печінка. Побалуйте ваш багатостраждальний орган цими трьома продуктами, і вона відновиться швидше.


Гомасіо: приправа довгожителів

— 24 січня 2020 —

Для багатьох їжа без приправ нудна й несмачна. Мова іде не про хімічні речовини, такі, як, наприклад, глутамат натрію, а про такі, які несуть користь здоров’ю. У Японії приправою довгожителів є гомасіо. У свіжоприготовленої приправи приголомшливий аромат.


Діти, які п’ють незбиране молоко, менше ризикують отримати ожиріння

— 24 січня 2020 —

Нове дослідження канадських учених показало, що у дітей, які п’ють незбиране молоко, ризик набору зайвої ваги або ожиріння на 40 відсотків нижчий, ніж у дітей, яким дають молоко із пониженим вмістом жиру.


Як вберегтися від перепадів погоди

— 24 січня 2020 —

Дехто дивується: хіба погода може впливати на стан здоров’я? Фахівці твердять: Може, ще й як. Поганий настрій, болі в суглобах, ломота у тілі, «чавунна» голова, апатія та інші неприємності. Усе це звично списують на погану погоду. І не даремно!


Як лікувати гайморит

— 17 січня 2020 —

«У вас, можливо, гайморит...» - доводиться чути часом пацієнтам із тривалою нав’язливою нежиттю. І кожен раз хворий з надією звертається до отоларинголога: «Може обійдемося без проколів?». Мені теж довелося колись пройти через цю процедуру - мучив нежить і субфебрильна температура. На щастя у гайморових пазухах виявилося чисто. Чи завжди необхідно робити проколи, щоб уточнити діагноз? Що це за недуга з медичної точки зору? Як взагалі лікують гайморит сьогодні? З цими питаннями ми звернулися до фахівця - лікаря-отоларинголога Івана Гавриловича ПИЛИПЕНКА.


Постійне покашлювання у здорової людини вказує на наявність дисбалансу в організмі

— 17 січня 2020 —

Постійне покашлювання у здорової людини може вказувати на різні ситуації. Подібний стан здатний говорити про наявність в організмі людей певного дисбалансу в роботі органів дихання.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс