Здоров'я

Які продукти варто їсти жінці?

— 26 березня 2021 —

Не секрет ні для кого, що жіноча краса і здоров’я вимагають спеціальної гіпер уваги і догляду. А допомогти в цьому можуть спеціальні продукти. Завдяки їм, можна скоротити негативний вплив на організм і захиститися на багато років від згубного впливу.


Діючий, але забутий спосіб лікування суглобів фольгою

— 26 березня 2021 —

Мало хто знає,що фольгу можна використовувати для лікування багатьох хвороб.


Корисні властивості картопляного соку

— 26 березня 2021 —

Корисні властивості картопляного соку були відомі ще нашим далеким предкам. Завдяки своїм цілющим властивостям, картопля рятувала людей під час епідемії цинги, що згубила тисячі людських життів по всій Європі.


Несерйозні симптоми серйозних лор-хвороб

— 26 березня 2021 —

Злегка закладене вухо, ніс, що погано дихає, невелике першіння в горлі – мало хто вважає все це серйозним нездужанням. А тим часом ці «дріб’язки» можуть привести до великих проблем зі здоров’ям. Як захиститися від неприємностей? Що говорять із цього приводу лікарі-отоларингологи?


Які вітаміни є обов'язковими після 40 років

— 18 березня 2021 —

Якщо в організмі не вистачає вітамінів, то заповнити пробіл не можуть поживні речовини або мікроелементи. У зрілому віці дефіцит вітамінів провокує проблеми з травленням, зубами, рівнем цукру. Після сорокаріччя процес засвоєння вітамінів з їжі сповільнюється. Щоб отримувати достатню кількість корисних речовин, треба переглянути раціон.


Березовий сік - корисний подарунок природи

— 18 березня 2021 —

Березовий сік - дуже цінний продукт, що надає сприятливий вплив на весь організм людини. Точний період виділення березового соку встановити важко, тому що він залежить від погодних умов.


Скільки разів на тиждень можна їсти борщ: поради дієтолога

— 18 березня 2021 —

Борщ корисний, якщо приготувати без засмажки та шкварок. Не слід додавати жирне м'ясо: свинину, яловичину, баранину. Краще зварити бульйон з птиці. Щоб отримати максимум користі від страви, варто недоварити капусту та додати прянощі.


Депресія може вбити. Як швидко позбутися недуги

— 18 березня 2021 —

У шаленому ритмі та за вирішенням купи проблем українці менше часу приділяють психологічному здоров'ю. Що в свою чергу може призвести до депресії. За даними ВООЗ, це найпоширеніший психічний розлад, від якого потерпають майже 300 млн людей у світі.


Великий піст – харчуємося правильно

— 18 березня 2021 —

15 березня у православних почався самий строгий піст - Великий. Чи можна під час посту харчуватися так, щоб організм одержував усі необхідні вітаміни?


Що їсти та пити і як лікуватися при катаракті очей

— 7 березня 2021 —

Люди, які постійно користуються здоровою дієтою, де є фрукти, овочі, значно понижують ризик отримати катаракту; вживання риби, багатої омегою-3, жирними кислотами також поступово понижує ризик отримати катаракту. А вживання цукру та крохмалю, білого хліба, пасти, копченостей — збільшують ризик розвитку катаракти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс