Здоров'я

Пілінг може викликати екзему

— 4 липня 2019 —

Зловживання відлущувальним милом і пілінгами призвело до зростання алергічних захворювань, таких як екзема.


Супермаски з алое

— 4 липня 2019 —

Чи все ви знаєте про косметичні властивості столітника? Мабуть, що зовсім малу частину. Косметологи й діляться знаннями про чарівну рослину.


Про огірки та їхню користь

— 4 липня 2019 —

Користь огірків для організму людини неоціненна, незважаючи на те, що вони на 95% складаються з води. Однак у решті 5-6% міститься 2% цукру (глюкоза і фруктоза, крохмаль), 1,5% білка, 0,75% клітковини, ароматичні речовини. Вміст вітаміну В2 в огірку більше, ніж у редисці, В1 більше, ніж у буряці, йоду більше, ніж в інших овочевих культурах. Помічено, що дрібні плоди містять більше аскорбінової кислоти, а із збільшенням розміру овочів вміст її знижується, тому вищий за все вміст вітаміну С у перших і масових зборах, потім він знижується.


Чоловіки чи жінки: з’ясували, хто в Україні більше курить

— 4 липня 2019 —

В Україні курять близько 8,2 млн людей (23% населення країни), з них понад 70% визнали, що хочуть позбавитися цієї шкідливої звички.


Поганий сон пов’язаний з нестачею необхідних вітамінів і мінералів

— 4 липня 2019 —

Нове дослідження, засноване на даних Національного обстеження здоров’я і харчування (NHANES), показує, що якість сну може бути пов’язана із нестачею необхідних вітамінів і мінералів у раціоні, причому найсильніший зв’язок спостерігається у жінок.


Яка дієта краща

— 4 липня 2019 —

З незліченними доступними дієтами для схуднення, які обіцяють вражаючі і швидкі результати, може бути незрозуміло, яка ж з них краща. Проте, поки творці і прихильники вважають, що їх програми перевершують інші, єдиної кращої дієти для схуднення не існує.


Тепловий або сонячний удар

— 4 липня 2019 —

З дитинства пам’ятаю картину: стоїмо із мамою у черзі на вулиці, спека страшна, сонце палить і сховатися ніде, аж раптом хтось зойкнув і як в уповільненому кіно дівчинка років 12 падає горілиць на асфальт. Сонячний удар, каже матуся. Що ж це таке? Які ознаки сонячного удару? У чому різниця між тепловим і сонячним ударом? Як уникнути теплового удару? Про це ми вирішили розпитати фахівця – лікаря-терапевта Галину Валентинівну ГУПАЛО.


Сім простих порад, як відмінно себе почувати в спеку

— 22 червня 2019 —

Виконуйте не складні рекомендації й спека не стане для вас проблемою.


Ніжки мають бути здоровими

— 22 червня 2019 —

Ось і літо прийшло. І звичайно ж хочеться, щоб у відкритому взутті ноги були доглянутими. Адже це красиво, корисно і приємно. Однак дуже часто нас підводять п’ятки. Тож як доглядати за ними в домашніх умовах, на що слід звернути увагу?


Продуктів харчування, які можуть допомогти при алергії

— 22 червня 2019 —

Ось список продуктів, які варто спробувати тим, кому знайома така проблема, як алергія.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс