Здоров'я

Користь і шкода журавлинного морсу

— 19 листопада 2021 —

Журавлина по праву вважається однією із самих корисних ягід. Незважаючи на свої невеликі розміри вона має масу незамінних для людини речовин.


Перевірка наявності Covid-сертифікату є законною - МОЗ

— 19 листопада 2021 —

Правоохоронці мають законне право вимагати у громадян пред'явити Covid-сертифікат, під час перевірок дотримання карантинних обмежень.


Як одягатися й доглядати за шкірою під час загострення псоріазу: 8 корисних порад

— 19 листопада 2021 —

Бляшки на тілі, що облущуються, можуть викликати дискомфорт і впливати на впевненість у собі. Але якщо приховувати їх під колючими светрами або водолазками, що обтягають, є ризик, що загострення затягнеться. Що потрібно робити, щоб контролювати перебіг хвороби?


Як змінити спосіб життя, не знущаючись над собою

— 12 листопада 2021 —

Ви напевно помічали, наскільки складно прищеплювати собі корисні звички. Лягати рано, регулярно тренуватися, харчуватися здоровою їжею. Перший тиждень звичайно проходить нормально - ми змушуємо себе робити правильно, - але потім підтримувати такий спосіб життя стає усе складніше. Через два-три тижні більшість здається.


Топ-9 переваг чорносливу для здоров’я та гарної зовнішності людей

— 12 листопада 2021 —

Попри те, що багато дієтологів застерігають нас від надмірного вживання сухофруктів, оскільки вони дуже калорійні і можуть містити шкідливі добавки (вологоутримуючі хімікати) або спровокувати алергію, чорнослив має багато переваг, на які варто звернути увагу.


Лікар розповіла, чому не слід зловживати сиром

— 12 листопада 2021 —

Незважаючи на те, що сир містить багато вітамінів та корисних речовин, зловживати ним не рекомендується. Американський фахівець Тобі Амідор розповіла чим це може загрожувати здоров'ю, повідомляє medikforum.


Чим небезпечний забій ребер і що з ним робити

— 12 листопада 2021 —

Від допомоги лікаря краще не відмовлятися.


Учені довели нову користь кави

— 30 жовтня 2021 —

Учені дійшли висновку, що кава сприятливо позначається в лікуванні деяких захворювань. Відповідні висновки дослідників опубліковані на порталі "Країна здоров'я".


Як схуднути без знущань над собою за допомогою «правила тарілки»

— 30 жовтня 2021 —

«Як схуднути без дієт і зривів» — питання, яке хвилює майже кожну жінку у світі. Ми пропонуємо розглянути метод схуднення з цікавою назвою «правило тарілки», який допоможе домогтися бажаного результату і побачити на вагах потрібну цифру без виснажливих дієт та інших знущань з організму. Ця система харчування заощаджує ваш час (не потрібно підраховувати калорії і вести записи), забезпечує багатий раціон харчування, насичуючи організм потрібними мікроелементами, у тому числі й клітковиною.


Як заварювати шипшину в термосі

— 30 жовтня 2021 —

У настої шипшини багато вітамінів, але щоб зберегти їх, потрібно знати, як її правильно заварювати. Якщо плоди зберігалися довго і в поганих умовах, то нічого корисного в напої не буде.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс