Здоров'я

Правила й помилки купання в ополонці

— 18 січня 2019 —

Хрещення - один з головних християнських свят, яким закінчуються Рождественські святки, що тривають із 7 по 19 січня. А занурення в ополонку вже давно стало невід’ємною частиною святкування Водохрещення. 


Ізраїльський фахівець затверджує: моркву краще жарити, а хліб - їсти на десерт

— 17 січня 2019 —

Якщо ви докладаєте зусиль, щоб ваше харчування було здоровим і корисним - ця стаття для вас. Виявляється, ті самі продукти можуть стати суперкорисними, якщо їх готувати правильно, і зовсім некорисними, якщо раз за разом робити ті самі помилки.


Енергетики: чого більше - шкоди або користі?

— 17 січня 2019 —

Суперечки про енергетичні напої йдуть уже добрий десяток років. Кілька років назад їх популярність намагалися навіть законодавчо «урезонити». Основний аргумент - кофеїн в «енергетиках» несумісний з алкоголем і є психостимулятором. Що змінилося в аргументації тепер?


Таємниці омели білої

— 17 січня 2019 —

Омела біла обкутана таємницею прадавніх легенд і переказів. В астрологічно-лікувально-рослинній магії омела біла займає одне із провідних місць.


Тріщини на стопах: лікування натуральними засобами

— 4 січня 2019 —

Проблема тріщин на стопах не так невинна, як може здатися на перший погляд. Справа в тому, що глибокі тріщини можуть кровоточити й доставляти великі незручності.


Несподівані властивості огіркового розсолу

— 4 січня 2019 —

Експерти виявили несподівані властивості огіркового розсолу. Інформацією поділилося закордонне видання.


Екзема або атопічний дерматит: як бути?

— 4 січня 2019 —

«На мир насувається епідемія ще однієї неприємної хвороби». У всякому разі так стверджують американські вчені, адже за їх підрахунками, один землянин з 10 страждає від такого неприємного захворювання, як екзема. Таким чином, вона торкається 10 відсотків жителів планети. Виникає питання: - Що ж таке екзема і як з нею боротися?  Про це  ми розпитали фахівця – лікаря-дерматолога вищої категорії Олексія Васильовича ГРУШЕЦКОГО.


Допоможе сало

— 4 січня 2019 —

За вікном зима. А напередодні сильних холодів фахівці рекомендують звернути увагу на продукти тваринного походження, які можна сміло використовувати для профілактики захворювань і боротьби з інфекціями. Одним з таких продуктів є свіже сало. Цей продукт здавна користувався й користується в нашому народі особливою популярністю. Сало містить вітаміни А, D, Е, каротин, арахідонову кислоту, яка належить до ненасичених жирів і бере участь в утворенні багатьох гормонів, а отже, у холестериновому обміні. І не тільки...


Дослідники вирахували «безпечні» дози алкоголю

— 4 січня 2019 —

Нічого не зупиняє людину перед шкідливими звичками. Навіть, погроза летального результату. Спокуса випити за вечерею пару келихів вина або на вечірці пару склянок міцних алкогольних напоїв настільки велика, що протистояти їй може тільки глибоке усвідомлення того, що алкоголь завдає величезної шкоди вашому здоров’ю. Численні дослідження на тему, а скільки ж можна випити спиртного, щоб не нанести суттєвої шкоди своєму організму, наводять різні дані.


Чистити вуха шкідливо для слуху

— 13 грудня 2018 —

Медики, взагалі, призивають дати вушній сірці спокій і не видаляти суміш омертвілої шкіри й волосся, тому що вона фактично захищає наші вуха, оскільки має мастильні й антибактеріальні властивості.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс