Здоров'я

Кава з грибами допомагає при діабеті

— 25 квітня 2018 —

Нову приправу, яку можна використовувати для готування кави, назвали експерти одного із британських брендів - це грибний порошок. Приготовлений з ним улюблений напій, вважають експерти, додає каві нові властивості, у тому числі, і лікувальні. 


Чому фахівці забороняють чистити зуби відразу після їжі?

— 25 квітня 2018 —

Велика кількість людей намагається чистити зуби після кожного прийому їжі. Вони переконані, що це допоможе зберегти здоров'я зубів, захистить від галітозу. Однак група фахівців провела ряд досліджень, результати яких продемонстрували, що чищення зубів після трапези не тільки не захищає, але й серйозно шкодить зубам.


Наводимо порядок в організмі

— 25 квітня 2018 —

Почалася справжня весна, так що саме час зайнятися власним організмом. За зиму він набирає стільки шлаків, що це додає до п'яти кілограмів ваги. 


Хронічна кропивниця: причини й методи лікування

— 25 квітня 2018 —

Як свідчить медична наука, у клінічній практиці кропивниця зустрічається порівняно часто. Протягом усього з життя цим захворюванням зіштовхується 20 відсотків людей у популяції. Що ж таке хронічна кропивниця? Які її прояви? Що робити, щоб уникнути проблем при зустрічі з нею? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-алерголога, кандидата медичних наук, доцента Христину Олександрівну ЛІЩУК-ЯКИМОВИЧ.


Експерти розповіли, чим знімати поперековий біль

— 19 квітня 2018 —

Біль у попереку є провідною причиною інвалідності в усьому світі. Він торкається приблизно 540 мільйонів людей.


Навіщо ми солимо їжу

— 19 квітня 2018 —

З тих пір як люди вперше посолили їжу, пройшло близько 10 тисяч років. За цей час змінилося багато чого: і навколишній світ, і саме людство, одне залишилося незмінним - звичка солити їжу. Навіщо ж ми це робимо?

 


Усім відома кропива

— 19 квітня 2018 —

Ця «кусюча» рослина має великий набір цілющих і лікувальних властивостей. Часто застосовується як ранозагоювальний, сечогінний, загальнозміцнюючий, проносний, вітамінний, протисудомний, відхаркувальний засіб.


На що здатна касторова олія?

— 18 квітня 2018 —

Навіщо витрачати гроші в аптеках на дорогі ліки, коли можна застосовувати набагато більш дешеві та діючі народні засоби? На жаль, зараз мало хто знає, якими властивостями володіє найзвичайнісінька касторова олія. Тим часом, тільки з її допомогою у вас вийде вирішити масу проблем — від випадання волосся, до лікування застуди.


Вибір лікаря жодним чином не прив'язаний до місця реєстрації пацієнта

— 18 квітня 2018 —

Серед проблем, які виникли за підсумками першого тижня старту медичної реформи та кампанії з вибору лікаря, є відмова в укладанні декларації через місце реєстрації пацієнта.


Той, хто живе поблизу жвавих доріг, ризикує здоров'ям легенів

— 18 квітня 2018 —

Індійські вчені зробили висновок, що люди, які живуть поблизу великих і жвавих доріг, ризикують занедужати раком легенів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс