Здоров'я

Молочні продукти не провокують запалення

— 20 травня 2020 —

Зрозуміло, що вживання певних продуктів, включаючи фрукти та овочі, може зменшити запалення, у той час як інші продукти, такі як перероблене м’ясо, підсолоджені цукром і смажені продукти, можуть сприяти запаленню.


Як уникнути переїдання на свята

— 20 травня 2020 —

Свята - це ідеальний привід, щоб побалувати себе солодкими стравами. У поєднанні з перебуванням удома - це ідеальний рецепт для пари зайвих кілограмів на стегнах.


Глина – ваш домашній косметолог

— 8 травня 2020 —

Про цілющі властивості глини відомо з давніх-давен. Великі лікарі – Авіценна, Гіппократ, Гален – лікували своїх пацієнтів за допомогою компресів із глини. Основоположники сучасної медицини Боткін, Соколов, Покровський застосовували її для лікування найширшого спектра захворювань: істерії, базедової хвороби, захворювань печінки і шлунково-кишкового тракту, хвороб жовчовивідних шляхів і болю у суглобах, а також серцево-судинних захворювань.


У вербі виявлено речовину з протираковими властивостями

— 8 травня 2020 —

Через більше ніж століття після того, як вчені подарували світові аспірин, у стеблі і листі верби був виявлений ще один потенційний препарат – цього разу із протираковими властивостями.


Сироп з акації

— 8 травня 2020 —

Цей сироп для лимонаду є надзвичайно корисним, оскільки містить повний комплекс вітамінів, зміцнює імунітет, володіє протизапальними властивостями. Його можна використовувати у випічці, приготуванні желе чи навіть просто додавати у чай.


Така корисна вітамінна культура

— 8 травня 2020 —

Напевне, не знайдеться жодного городу, де не росла б петрушка. Це улюблена зелена культура всіх країн і народів.


Варто нагадати: Дзвоніть "103": що робити українцям без декларацій, які захворіли на COVID-19

— 8 травня 2020 —

Українці із симптомами COVID-19, у яких немає декларації з сімейним лікарем, мають телефонувати на номер «швидкої допомоги» - 103.


З’ясовано, чому у 80 відсотків людей COVID-19 перебігає безсимптомно

— 8 травня 2020 —

Дослідники і клініцисти світу розбираються у складних взаємозв’язках імунної системи людини і SARS-CoV-2, який заразив понад 3 мільйона людей у світі і забрав понад 210 тисяч життів.


Сколіоз - хвороба росту

— 8 травня 2020 —

Що ж таке сколіоз? Медичні довідники стверджують «Сколіоз - S або C подібної форми викривлення хребта. Виникає у дитячому або підлітковому віці і може призвести до серйозних ускладнень з боку серцево-судинної та травної систем, органів дихання». Отже, не варто нехтувати порадами «тримати спину рівно», бо викривлення хребта здатне спричинити численні проблеми. Якими ж є причини і симптоми сколіозу? Як проводиться лікування сколіозу? Як запобігти його виникненню? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-ортопеда Галину Федорівну ЗАЙЦЕВУ.


Дефіцит Омега-3 в організмі: 7 важливих симптомів

— 2 травня 2020 —

За даними останніх досліджень, кожний третій житель землі страждає від недоліку Омега-3. А це дуже тривожний дзвіночок, адже дефіцит цієї коштовної речовини згубно впливає на самопочуття й зовнішній вигляд.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс