Здоров'я

Чому часто їсти суші небезпечно для здоров’я

— 11 жовтня 2019 —

Суші непомітно увійшли в наше життя і багато хто вже не уявляють святкове застілля або недільний похід у ресторан без цієї страви. Але її не можна зарахувати до правильного харчування. У деяких випадках страва японської кухні може серйозно зашкодити організму.


Знову про тонзиліт: Усе про симптоми, причини і лікування захворювання

— 6 жовтня 2019 —

З початком осінньо-зимового періоду багато хворих звертаються за медичною допомогою через біль у горлі, і з досить часто діагностується тонзиліт. Що ж провокує недугу? Як з нею боротися? Чи існує профілактика тонзиліту? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-отоларинголога Юрія Івановича ПЛАТОНОВА.


Вживання грибів може знизити ризик раку простати

— 6 жовтня 2019 —

У першому дослідженні такого роду японські дослідники виявили зв’язок між вживанням грибів і зниженням ризику раку простати. Хоча ефект відносно невеликий, результати, ймовірно, заслуговують на увагу.


Серцевий напад допоможе пережити відомий усім вітамін

— 6 жовтня 2019 —

Серцевий напад є основною причиною смерті в усьому світі, і нові стратегії лікування користуються великим попитом. На жаль, тривале пошкодження серцевого м’яза не рідкість після такої події.


Вітамінні маски

— 6 жовтня 2019 —

Гріх не скористатися багатством овочів і фруктів для приготування косметичних масок - вітамінних, освіжаючих...


Три сигнали тіла, які не можна ігнорувати

— 6 жовтня 2019 —

Щодня у кожного з нас знаходиться привід, який змусить турбуватися. Ми намагаємося зберегти здоровий баланс між особистим і професійним життям, страждаємо від тривалого робочого дня, і знаходимося у напрузі через наші соціальні зобов’язання.


Які продукти найкраще «чистять» печінку

— 6 жовтня 2019 —

Експерти розповіли про кращі продукти, які обов’язково потрібно зробити частиною своєї дієти.


Замість ліків - чай

— 26 вересня 2019 —

У розпалі вересень - пора щедра і багата на плоди. І одне з перших місць серед лікарських рослин посідає, напевне, шипшина. Цвіте вона у травні-липні, плоди дозрівають у вересні. За вмістом вітаміну С серед дикорослих рослин вона абсолютний чемпіон. Але не тільки аскорбінова кислота міститься в плодах шипшини. Є в ній і інші вітаміни: В1 - тіамін, В2 - рибофлавін, Е, К, Р і каротин (провітамін вітаміну А). Багата шипшина на цукор, а також дубильні речовини, пектини і органічні кислоти. З мінеральних речовин можна назвати калій, фосфор, залізо, марганець.


Глаукома, катаракта, далекозорість. Які хвороби очей загрожують після 40 років

— 26 вересня 2019 —

Офтальмологи говорять, що проблеми із зором з’являються з роками. І це потрібно прийняти. Але все-таки існують способи зберегти здоров’я очей.


Спати вдень корисно для серця

— 26 вересня 2019 —

Нове дослідження засвідчило, що люди, які сплять протягом дня, мають більш низький ризик серцевих нападів. На думку дослідників, хронічне недосипання може підвищити ризик розвитку атеросклерозу або накопичення холестеринових бляшок в артеріях організму. Атеросклероз є відомим фактором ризику серцевих нападів. Це призводить до звуження і ущільнення артерій. Коли це відбувається у коронарних артеріях, ризики серцевого нападу значно підвищуються.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс