Здоров'я

Ранні овочі: вітамінна бомба або салат з хімікатів

— 10 травня 2019 —

Яскрава весняна зелень, огірки, редис радують око після холодної зими, а також можуть стати джерелом коштовних для організму вітамінів, мінералів і клітковини.


Як побороти утому

— 2 травня 2019 —

За результатами останніх глобальних досліджень, хронічною утомою страждає кожний другий житель великих і середніх мегаполісів. Даний негативний стан у першу чергу пов’язаний з надзвичайно насиченим і стомлюючим типом життя в містах, поганою санітарно-екологічною обстановкою, а також колосальним емоційно-психічним навантаженням на людину.


Асафетида: пряність, що віддаляє старість!

— 2 травня 2019 —

Іранську (а також афганську й курдську) пряність асафетиду на батьківщині називають інг, ферула смердюча, хінг, чортовий кал, підкреслюючи огидний запах пряності.


Цибуля ведмежа - джерело здоров’я

— 2 травня 2019 —

Провесною в лісах з’являється цибуля ведмежа, або черемша. Листи цієї рослини нагадують листи конвалії, а корінь являє собою невелику цибулину.


Вчені з’ясували, що собаки продовжують життя своїм​ власникам

— 2 травня 2019 —

Регулярні прогулянки із собакою знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань і ранньої смерті. Про це повідомляє Nature.


Знайдено ефективний спосіб лікування ревматоїдного артриту

— 2 травня 2019 —

Вчені в області біоелектронної медицини з Інституту медичних досліджень ім. Файнштейна в співробітництві з колегами з Академічного медичного центру при Амстердамському університеті в Нідерландах провели серію експериментальних клінічних досліджень для оцінки ефекту нової біоелектронної стимуляції. Ці дослідження показують, що неінвазивна стимуляція на зовнішньому вусі поліпшує симптоми захворювання в пацієнтів з ревматоідним артритом.


Добавки на основі деяких спецій поліпшують здоров’я серця

— 2 травня 2019 —

Харчування відіграє величезну роль у підтримці здоров’я серця. Деякі експерти говорять, що поряд зі здоровим збалансованим раціоном певні спеції в якості добавок також мають ряд важливих переваг.


Травми, викликані повторюваними навантаженнями

— 2 травня 2019 —

Біль і дискомфорт у шиї або спині, у ногах або руках періодично зазнає ледь не кожна людина. У переважній більшості випадків ці симптоми неспецифічні й по своїй природі є травмами, викликаними повторюваними навантаженнями. Що ж і як відбувається? Як уникнути таких станів? Про це ми поговорили з фахівцем - лікарем-травматологом Сергієм Васильовичем Загоруйко.


Олія фенхеля: унікальні цілющі властивості

— 26 квітня 2019 —

Олія солодкого кропу діє як стимулятор нервової, травної й екскреторної систем і ендокринних і екзокринних залоз. Вона допомагає зменшити запаморочення, утому й стомлення.


Лише половина українців знають, що мають право відвідувати пацієнтів у реанімації

— 26 квітня 2019 —

В Україні вже три роки діє наказ МОЗ щодо вільного доступу відвідувачів до пацієнтів відділень інтенсивної терапії, водночас лише половина українців знають про цю можливість. Про це повідомляється на сайті МОЗ.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс