Здоров'я

Жінки частіше страждають на деменцію - результати дослідження

— 7 березня 2021 —

У жінок із віком когнітивні здібності погіршуються частіше, ніж у чоловіків.


Стрес і хвороби серця: чи існує зв’язок?

— 7 березня 2021 —

Хвороби серця й стрес нерозривно пов’язані. Не вірите? Розбираємося разом з фахівцем, як негативні емоції впливають на серцево-судинну систему й що потрібно робити, щоб уникнути проблем із серцем.


Чи небеспечно вживати прострочку?

— 27 лютого 2021 —

Усі знають про строк придатності. Хтось ставиться до цього серйозно, хтось - формально. Розбираємося, які ліки, продукти харчування й косметичні засоби можна використовувати після закінчення строку придатності, а які не можна, і чому.


Не хворій: лікарські трави, які можна виростити вдома

— 27 лютого 2021 —

Домашні трави, звичайно, не скасовують ліків, якщо ви хворі або часто піддаєтеся впливу вірусів. Але в якості профілактики й для загального зміцнення організму вирощувати рослини на підвіконні в домашніх умовах — відмінна ідея.


Які протипоказання для вакцинації від коронавірусу

— 27 лютого 2021 —

Вакцинація від коронавірусу протипоказана тим, хто на момент щеплення хворіє на Covid-19 або будь-яку іншу хворобу в гострій фазі, чи нещодавно переніс недугу.


В Ізраїлі підвели перші підсумки вакцинації від COVID-19: захворюваність впала на 95%

— 27 лютого 2021 —

Масштабна кампанія вакцинації в Ізраїлі на сьогодні може вважатися найбільшим практичним випробуванням вакцини Pfizer. Після отримання двох доз вакцини від Pfizer ризик захворіти коронавірусом падає на 95%.


Чи можна бігати при варикозі ніг?

— 27 лютого 2021 —

Варто відзначити, що варикозне розширення вен - одне з найпоширеніших захворювань в сучасному світі. На жаль, ритм життя людини 21 століття не передбачає великої рухової активності: сидяча робота, велика кількість жирної їжі і фаст-фуду - все це впливає на розвиток зазначеного захворювання. Медична статистика реєструє факт, що близько 60% жінок і 10% чоловіків у віці від 20 років і старше страждають варикозом.


Медики розповіли про лікувальний ефект харчової соди

— 21 лютого 2021 —

Звичайна харчова сода може мати терапевтичний ефект щодо деяких проблем зі здоров'ям.

 

Продукт, який зменшує прояви стресу

— 21 лютого 2021 —

Заїдати стрес не можна. Це призводить до набору зайвої ваги та ще більшого погіршення емоційного стану людини. Та, якщо споживати будь-які продукти харчування в міру - це лише посприяє знятті напруги та виробленню ендорфінів. Лідером з вироблення триптофану в крові є шоколад.


У Львові провели п’ять трансплантацій за день

— 21 лютого 2021 —

10 лютого в Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова провели п’ять операцій з пересадки органів - провели трансплантацію серця, печінки та нирок. Завдяки органам 45-річної львів’янки лікарі врятували чотири життя.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс