Здоров'я

Як відрізнити коронавірус від застуди й грипу

— 20 березня 2020 —

Грип, застуда, алергія й хвороба від коронавірусу COVID-19 мають схожі симптоми: хворе горло, стомлення й сухий кашель. Через це лікарям може бути складно відразу розпізнати нову хворобу, яку вже оголосили пандемією. Ознаки різних хвороб зрівняв Business Insider.


Ванни для схуднення: ефективні рецепти

— 20 березня 2020 —

Корисні властивості лікувальних ванн були відомі ще в Прадавній Індії, півтори тисячі років тому. Гаряча вода не тільки захищає й очищує шкірні покриви, вона сприяє гнучкості й еластичності епідермісу, підтримує постійну температуру тіла, усмоктує корисні мікроелементи й видаляє шкідливі речовини.


Чим замінити антисептик для рук?

— 20 березня 2020 —

За останні кілька тижнів продажу антисептиків для рук у США і Європі виросли на 73%, ціни на них теж піднялися, а в багатьох аптеках їх уже не знайти. У наших магазинах вони теж можуть незабаром пропасти, але засмучуватися й панікувати не варто, тому що антисептик можна зробити самостійно.


П’ять захисників імунітету

— 20 березня 2020 —

Провесною можуть розбушуватися не тільки почуття, але й простудні захворювання. Вогке повітря й перепади температури подобаються вірусам більше, ніж мороз. Ослабленому за зиму імунітету потрібна допомога.


Від кашлю й нежитю: лікарі порадили рослини, які допомагають не гірше за лікі

— 12 березня 2020 —

За словами медиків, алое й каланхое є природними біостимуляторами, які ефективно допомагають при багатьох хворобах не гірше будь-яких ліків.


Омолоджуємо обличчя за допомогою звичайної солі

— 12 березня 2020 —

Простим і ефективним засобом догляду за зрілою шкірою може стати звичайна поварена сіль, яка є на кожній кухні. Косметичні рецепти на її основі розгладжують дрібні зморшки, очищають пори від забруднень, повертаючи свіжість і здоровий тон. Соляні маски насичують епідерміс мінеральними з’єднаннями, підвищують пружність.


Харчування у західному стилі порушує роботу мозку вже за тиждень

— 12 березня 2020 —

Учені стверджують, що вживання традиційних західних продуктів уже за тиждень може порушити роботу мозку і змусити худорлявих і здорових молодих людей переїдати.


Людство не зможе повністю перемогти коронавірус

— 12 березня 2020 —

Жителі Землі не зможуть повністю перемогти COVID-19 і викорінити інфекцію. Недуга стане аналогом грипу. Вона повертатиметься «сезонно» і вражатиме найбільш сприйнятливі групи людей. Це переважно люди з низьким імунітетом і літні. Не виключено, що у майбутньому кожній людині потрібне буде щеплення від коронавірусу.


Головний хірург США закликає американців не носити маски

— 12 березня 2020 —

Головний хірург США Джером Адамс закликав американців відмовитися від носіння респіраторних масок для запобігання зараження коронавірусом. Про це повідомляє Голос Америки.


Створено датчик, який виявляє серцеву недостатність за 10 днів до нападу

— 12 березня 2020 —

Створено новий датчик Bluetooth, який виявляє серцеву недостатність за 10 днів до того, як це станеться, навіть якщо у пацієнтів відсутні симптоми.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс