Здоров'я

Гаряче й ситне. Правила зимового харчування

— 4 лютого 2019 —

У холодну пору року організму потрібно більше вітамінів. Що потрібно їсти, щоб зберегти здоров’я.


Коріандр - ліки без ризиків

— 4 лютого 2019 —

Коріандр, який не вважається сильнодіючою лікарською рослиною, як кулінарна пряність - просто диво. Його зелень і насіння, називані в кулінарних рецептах «кінзою», цінуються як добавка в салати й супи.


Як запобігти швидкому старінню шкіри рук

— 4 лютого 2019 —

Часто в зовнішньому вигляді виникає наступний дисонанс: шкіра рук виглядає старше, ніж шкіра обличчя. Чому так відбувається, чи є цьому якесь пояснення? Давайте розберемося в причинах, по яким відбувається саме так.


Чебрець поліпшує дітородну функцію чоловіків

— 27 січня 2019 —

Непримітна на вигляд квітка чебрець давно відома в народній медицині, пише uzhgorod.net.ua. 


Холодно? Лазня зігріє й зцілить

— 27 січня 2019 —

Лазня! Яке рідне й тепле слово й для любителів жаркої парної, що й бажають похльостатися віничками, зберегти своє здоров’я й красу, і просто приємно провести час  у компанії друзів.


Які побутові засоби гублять наше здоров’я

— 27 січня 2019 —

Хвороби бувають не тільки від бруду, але й від чистоти. Як не дивно, чим активніше ви наводите блиск у будинку за допомогою всіляких засобів, що чистять, тим вище ймовірність заробити алергію.


Журавлина: чи завжди вона корисна

— 27 січня 2019 —

Журавлина гірка й кисла, але варто зварити з неї освіжаючий морс, як усе зайве випаровується й залишається виражений кисло-солодкий смак і приємний аромат. Навіщо в нашому раціоні необхідна журавлина? У яких випадках варто вживати її з обережністю? Розглянемо докладніше в статті.


Болить, не відпускає. Що позбавить від загострення невралгії

— 18 січня 2019 —

Узимку часто загострюється сезонна невралгія. Що не дивно, адже переохолодження - один з головних факторів ризику для її появи. Втім, провокувати це неприємне явище може й багато чого іншого.


Кориця захистить від грипу й застуди

— 18 січня 2019 —

Уже чотири тисячі років кориця використовується людиною. Причому не тільки в кулінарних цілях. Було помічено, що там, де розважують і фасують мелену корицю, люди ніколи не хворіють на застуду. Цьому є наукове підтвердження.


Герань підвищує згортання крові та лікує запалене горло

— 18 січня 2019 —

Герань досить часто можна побачити на підвіконнях помешкань. Але ж ми часом навіть не уявляємо, яка ця рослина недооцінена. Герань не тільки прикрашає вікно, але й може допомогти при багатьох недугах.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс