Здоров'я

Створено пристрій, який «підказує», які продукти можна купувати

— 29 березня 2019 —

Новий пристрій-додаток, що тестується у Лондоні пацієнтами з діабетом 2 типу та іншими захворюваннями, є браслетом, який адаптує харчування людей до їх ДНК й методом сканування штрихкоду продуктів видає результати, що їм можна купувати, а що не варто.


Повноцінне медичне страхування запустять у 2020 році

— 29 березня 2019 —

Повноцінне медичне страхування українці отримають, коли реформи буде впроваджено на усіх рівнях надання медичної допомоги - у 2020 році. Про це у Facebook повідомила в.о.міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун.


Що потрібно їсти, щоб стати щасливим?

— 29 березня 2019 —

Ми всі помічали, що їжа не завжди докучливий обов’язковий процес з поповнення запасів енергії в організмі для виконання нудних зобов’язань по життю. Часом таке в рот потрапить, що ні про що більше і думати не хочеться крім як про те, щоб аби так ось завжди. Одним словом, що потрібно їсти, щоб стати щасливим? Чи існують чарівні продукти, харчуючись якими можна значно поліпшити свій настрій і наповнити тіло гормонами щастя?


Цілющі властивості прянощів

— 22 березня 2019 —

До найдавніших традицій сходять відомості про цілющі властивості прянощів. При регулярному вживанні прянощів поліпшуються колір обличчя, настрій, підвищується розумова й фізична активність, працездатність, витривалість.


Якщо вам за ...

— 22 березня 2019 —

Учені, що займаються проблемою старіння, рекомендують усім людям, які досягли 45-50 і більш років, зменшити вживання тваринних жирів, заміняючи їх оліями. Вони сприяють нормалізації холестеринового обміну. 


5 тварин здатних зціляти людей

— 22 березня 2019 —

Учені перелічили 5 тварин, що володіють здатністю до зцілення людей. Позитивний вплив на здоров’я хазяїв роблять - кішки, собаки, коні, а також змії й бджоли.


Японська Окінава - земля довгожителів

— 22 березня 2019 —

Жителі японського регіону Окінава живуть довше, чим де-небудь на Землі. Тут найбільший відсоток населення, старше 100 років, і вони навдивовижу здорові. Головним гарантом цього виявилося особливе харчування.


Чому болять ноги?

— 22 березня 2019 —

Біль у ногах - явище неприємне, але досить розповсюджене. Адже нижні кінцівки протягом дня приймають на себе більше навантаження, чим будь-яка інша частина кістково-м’язової системи. Особливо в тому випадку, якщо робота у вас стояча або, припустимо, ви захоплюєтеся чимсь подібним до екстремальних видів спорту. Біль може варіювати в дуже широких межах: від легкого оніміння й пульсації, які самостійно проходять через кілька хвилин, до виснажливих відчуттів або судорог, здатних перебити навіть нічний сон. На щастя, у більшості випадків нічим серйозним такі неприємності не загрожують. Однак буває й по-іншому... Але перш ніж з’ясовувати причини виникнення дискомфорту, необхідно якомога швидше рухатися (самостійно або із чиєюсь допомогою) у напрямку лікаря. Сьогодні ми звернулися за консультацією до фахівця - лікаря-невропатолога Галині Василівні Горпинченко.


Альтернатива забороненим під час посту продуктам

— 16 березня 2019 —

Великий піст, який почався у православних 11 березня, відрізняється особливою строгістю в тому, що стосується раціону. Заборонені до вживання м’ясо, молочні продукти, яйця, солодке, алкоголь. У деякі дні при готуванні їжі не можна використовувати олію.


Печінка: Лікування гарбузом

— 16 березня 2019 —

Гарбуз вважається справжнім джерелом корисних речовин, що обумовлює великий спектр напрямків його застосування: кулінарія, косметологія, домашнє господарство й народна медицина. Набагато приємніше лікуватися не тільки ефективно, але ще й смачно, не розтрачуючи час на заварювання настоїв або жуючи неприємний овес. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс