Здоров'я

Потенційні вигоди яблучного пюре

— 28 листопада 2020 —

Крім того, що яблучне пюре низькокалорійне й містить поживні речовини, що підтримують здоров’я людини, воно може дати кілька певних переваг.


Натуральні й ефективні ліки для шлунка. Алое та мед

— 28 листопада 2020 —

Народна медицина часто для лікування хвороб шлунка використовує лікувальний засіб з таких інгредієнтів, як алое й мед. Як його приготувати і як приймати?


Захисник від застуди. 7 простих продуктів, багатих цинком

— 27 листопада 2020 —

Ми всі знаємо про користь таких мікроелементів, як магній, кальцій, калій, йод, залізо. А от цинк, здавалося б, зовсім непомітний і тому не занадто потрібний мікроелемент. А тим часом вміст цинку дуже важливий для нашого організму, особливо в осінньо-зимовий період, тому що цей мікроелемент допомагає засвоюватися вітамінам і підтримує імунітет.


Атопічний дерматит загострюється взимку

— 27 листопада 2020 —

Серед хвороб, що загострюються взимку є й шкірні недуги, приміром, атопічний дерматит. Атопічний дерматит - це алергічне захворювання шкіри, одне із тріади атопічних хвороб, до яких також належать бронхіальна астма, алергічні кон’юнктивіт, риніт.


Холодний симптом. Про що розкажуть крижані руки?

— 21 листопада 2020 —

Будь-які відхилення від норми насторожують і лякають, але нерідко люди вчаться жити й співіснувати з тим, що начебто б не доставляє їм відчутного дискомфорту. Такою патологією, наприклад, є постійно холодні руки.


Топінамбур: на зовнішність – соняшник, а на смак – картопля

— 21 листопада 2020 —

Є рослина, урожай якої збирають навесні. І свої дуже корисні властивості від того, що перезимує під снігом, вона не тільки не втратить, а й збільшить. Для тих, хто «не в курсі», пропонуємо: знайомтеся, топінамбур.


Деякі люди мають природний імунітет до COVID-19

— 21 листопада 2020 —

Невелика кількість людей може мати набутий імунітет, що захищає їх від зараження SARS-CoV-2, навіть без попереднього контакту з цим вірусом.


На Черкащині вперше в області провели операцію з трансплантації нирки

— 21 листопада 2020 —

На Черкащині вперше в області провели операцію з трансплантації нирки. Про це голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.


Чому восени болять суглоби

— 21 листопада 2020 —

Усі знають, що саме у міжсезоння — восени та навесні — суглоби найчастіше дають про себе знати. З чим це пов’язано? Що робити у такому разі? Чи можна послабити сезонні напади таких недуг? Про це ми розпитали фахівця — лікаря-ортопеда Лідію Сергіївну ДОНЧИК.


Від діабету до раку: названі науково обґрунтовані властивості імбиру

— 7 листопада 2020 —

Крім того, що корінь імбиру надає нашій їжі неповторний смак і аромат, він корисний для здоров’я, тому використовується для лікування різних захворювань. Список переваг імбиру дуже великий, але фахівці розповіли про найбільш важливі і науково обґрунтовані властивості цього чарівного кореня.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс