Здоров'я

Унікальна вправа для гармонічного тіла!

— 19 липня 2021 —

Колись забута вправа човник знову набирає популярність серед спортсменів всіляких дисциплін. Вправа достатньо проста в техніці, не вимагає додаткового інвентарю або спеціальної підготовки. Секрет човника в тому, що ця вправа дозволяє задіяти одночасно м’язи спини й пресу.


Топінамбур - суперфуд

— 19 липня 2021 —

Ієрусалимський артишок, він же земляна груша, він же індійський соняшник, він же канадський трюфель, він же топінамбур – усе це назви одного коренеплоду, який переживає зараз нову хвилю популярності.


Назвали неймовірні властивості персиків

— 19 липня 2021 —

Багато фруктів відрізняються високим вмістом корисних речовин. Стало відомо про властивості одного з них. Як повідомляє Organic Facts, мова йде про персик. У ньому міститься велика кількість калію, вітаміну А, бета-каротину і вітаміну С (аскорбінова кислота). Він також є гарним джерелом вітаміну Е (альфа-токоферолу), вітаміну К (філлохінону), вітаміну В1 (тіаміну), вітаміну В2 (рибофлавіну), вітаміну В3 (ніацину), вітаміну В6 і фолієвої кислоти. У них є кальцій, магній, залізо, фосфор, цинк і мідь.


Штам Delta накриє Україну. Назвали терміни

— 19 липня 2021 —

В Україні лікарі передбачають спалах індійського штаму коронавірусу Delta в липні або, коли люди повертатимуться після літніх відпусток. Про це заявила заслужена лікарка-епідеміологиня України Людмила Мухарська, пише РБК-Україна.


ВООЗ повідомила важливу інформацію про вакцинування

— 19 липня 2021 —

У Всесвітній організації охорони здоров'я просять не змішувати вакцини проти Covid-19 від різних виробників. Це може мати погані наслідки.


Чому знижені лімфоцити й що із цим робити

— 19 липня 2021 —

Лімфоцити - це один з видів білих кров’яних тілець (лейкоцитів). Як і всі лейкоцити, лімфоцити виробляються в кістковому мозкові і є найважливішим елементом імунної системи.


Сонячний удар: що робити, якщо від спеки темніє в очах і нудить

— 19 липня 2021 —

Тепловий удар – це перегрів. Він трапляється, коли тіло з яких-небудь причин не може охолонути, тобто повернутися до здорової температури (її значення - від 36,1 до 37,2°С).


Скільки та яких ягід можна з'їсти на день. Поради нутріциолога

— 11 липня 2021 —

Літо радує широким асортиментом ягід. Триває сезон сезон полуниці, вишні, черешні, смородини, порічки, чорниці, малини, незабаром достигне ожина та аґрус.


Екстракт виноградних кісточок: природний засіб для профілактики хвороб

— 11 липня 2021 —

Виноград – один з найбільш смачних і живильних фруктів. Але користь можна одержати не тільки від ягід: кісточки містять велику кількість цінних мікроелементів, амінокислот і натуральних танінів. Вони використовуються для виготовлення харчових добавок і косметичних засобів, що омолоджують.


Корисні властивості терпентину

— 11 липня 2021 —

Живиця або інакше терпентин – це дуже ароматна клейка смолиста речовина, яка природно виділяється при ушкодженні кори дерев хвойних порід.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс