Здоров'я

Чим небезпечний сон в освітленій кімнаті

— 21 червня 2018 —

На думку вчених зі США, сон в освітленій кімнаті небезпечний. Він може викликати діабет 2 типу, запобігти виробництву інсуліну.


Депресія прискорює старіння мозку

— 21 червня 2018 —

Для виявлення слідчих зв'язків між депресією та зниженням когнітивної функції мозку в ході старіння авторами дослідження був проведений аналіз більше 34 наукових праць, у яких брало участь більше 71 тисячі людей. Серед спостережуваних були люди з діагностованою клінічною депресією й ті, хто відзначав серед психічної симптоматики подавлений емоційний стан.


Три наслідки білкової дієти для здоров'я

— 20 червня 2018 —

Білкова дієта є однією з найпопулярніших дієт для швидкого схуднення. Вона розрахована на ту частину людей, які хочуть скинути зайві кілограми не на шкоду смачної та різноманітної їжі. При використанні білкової дієти людина, що худне, практично не зазнає почуття голоду.


Що робити при отруєнні?

— 20 червня 2018 —

Отруєння будь-якою речовиною - це сильний струс для організму. Деякі випадки отруєння закінчуються досить трагічно. Прояви - це, як правило, понос, нудота, біль у животі та блювота. Ці симптоми відомі всім. Що робити? Наскільки ваш випадок являє серйозну загрозу життя та здоров'ю? На ці та інші питання ми попросили відповісти лікаря-гігієніста - кандидата медичних наук, доцента Нелю Омелянівну Крупко.


7 продуктів, які підвищують рівень сечової кислоти

— 14 червня 2018 —

Щоб контролювати рівень сечової кислоти, необхідно додержуватися певної дієти й особливо уникати продуктів, відповідальних за збільшення її кількості. Ми розповімо вам, з якими продуктами слід бути обережнішими, щоб контролювати баланс цієї речовини і підтримувати гарне самопочуття.


Чи можуть трави перемогти тривожність

— 14 червня 2018 —

Так, трави можуть допомогти, стверджують лікарі з Програми додаткової та альтернативної медицини в Mayo Clinic. Але природнє не завжди значить нешкідливе. І у лікарських трав є побічні дії. 


Маска з м'яти і куркуми для видалення слідів акне

— 14 червня 2018 —

Куркума має антибактеріальні властивості. М'ята відрізняється протизапальними властивостями, містить антиоксиданти і зм'якшує шкіру.


Медовий масаж від болю в колінах

— 14 червня 2018 —

Біль у колінах турбує багатьох людей, не залежно від віку. Причому причини болю можуть бути різні: забиті місця, переломи, щоденні й досить серйозні фізичні навантаження. І, якщо коліньми зовсім не займатися, то болі можуть турбувати частіше.


Ось і літо прийшло!

— 14 червня 2018 —

За вікном - червень - перший літній місяць, який приносить із собою не тільки тепло, але й день літнього сонцестояння, або найдовший день у році, і найкоротшу ніч.


Здолати дефіцит вітаміну B12 може знайомий усім продукт

— 13 червня 2018 —

Дефіцит вітаміну В12 може обернутися серйозними проблемами, зокрема, привести до анемії, симптомами якої є надмірна утома, відсутність енергії, задишка, слабкість, головний біль, дзенькіт у вухах і відсутність апетиту.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс