Здоров'я

Авітаміноз: Як же бути?

— 16 березня 2019 —

Ось уже й весна прийшла. Здавалося б, жити так радіти, але чомусь турбують слабкість, безпричинне роздратування, і до всього застуду ніяк не здолати. У чому ж причина? Виявляється - причина банальна - організму не вистачає вітамінів. Відчувається постійна утома, хилить у сон, а настрій поганий. Тому провиною весняний авітаміноз і з цим щось потрібно робити. Які причини виникнення й симптоми авітамінозу, а також - як ефективно подолати такий стан? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-дієтолога Олега Сергійовича Собко


Шпинат - король овочів у вигнанні: трава корисна для здоров’я

— 9 березня 2019 —

Шпинат - овочева рослина з багатим набором живильних речовин, вітамінів і мінералів. Шпинат - ранньовесняний постачальник зелені до вашого столу, що містить усі необхідні компоненти для організму, виснаженого зимовими холодами.


Дефіцит заліза: основні причини

— 9 березня 2019 —

Людському організму для правильної роботи потрібна велика кількість різних вітамінів, мінералів і речовин, здатних підтримувати роботу органів, стежити за станом різних систем, не давати хворобам атакувати тіло. При недоліку або надлишку можуть початися серйозні проблеми зі здоров’ям, почне збиватися режим, може постраждати й сприйняття дійсності.


Ефект від цього можна порівняти з ліками від підвищеного тиску

— 9 березня 2019 —

Тридцять хвилин ранкових вправ знижують артеріальний тиск протягом іншої частини дня у літніх чоловіків і жінок з надлишковою вагою або ожирінням. Згідно з новим дослідженням, опублікованим у журналі Американської кардіологічної асоціації, жінки, які роблять короткі, часті перерви від сидіння протягом дня, можуть ще більше підвищити користь від ранкових вправ від кров’яного тиску.


Що їсти, щоб кістки поміцнішали

— 9 березня 2019 —

Перелом кісток - досить небезпечна й хвороблива травма, від якої неможливо себе повністю застрахувати. Однак мінімізувати ризик перелому цілком можливо, якщо зміцнити кісткову тканину. У цьому вам допоможуть деякі зміни раціону.


Остеопороз: причини, лікування, профілактика

— 9 березня 2019 —

Оступилася людина на рівному місці, невдало відчинила важкі двері або упустила на ногу важку книгу. Здавалося б, дріб’язок. А для хворого з остеопорозом справа може закінчитися переломом. Що ж робити і як самому не стати жертвою остеопорозу? Чим рятуватися, якщо хвороба вас уже наздогнала? Із цим і іншими питаннями із приводу небезпечної недуги ми звернулися до фахівця – лікаря-травматолога Галини Михайлівни КУЗИК.


Активоване вугілля в боротьбі із чорними цятками

— 9 березня 2019 —

Чорні цятки плюс чорне активоване вугілля рівно чиста сяюча шкіра. Звучить, як казка, але це справжнісінька реальність. Чудова домашня процедура допоможе й підліткам, і жінкам, і чоловікам вирішити проблему з комедонами й прищами. Робити її потрібно раз у тиждень.


Напій, який позбавить від набряків

— 8 березня 2019 —

Почуваєте себе роздутим і набряклим? Цей напій з імбиру, огірка й лимона допоможе вивести зайву воду й зменшити здуття живота. Рецепт стане відмінним доповненням до вашої загальної дієти, допоможе зменшити затримку води, прискорити метаболізм, очистити організм від токсинів і попередити зневоднювання.


Гранат допоможе кишковику

— 8 березня 2019 —

Науковці з Університету Луїсвіла вважають, що гранат може боротися із болісними симптомами запальних захворювань кишечнику, таких як хвороба Крона та виразковий коліт.


Сміх здатний продовжувати життя

— 8 березня 2019 —

Напевно ви чули подібне твердження. Виявилося, що це не порожні слова. Учені змогли науково пояснити сприятливий вплив сміху на організм людини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс