Здоров'я

Вітамінні напої для підвищення імунітету

— 16 січня 2022 —

Такі напої підтримають імунну систему і дозволять компенсувати нестачу вітамінів. Ви зміцните свій організм і будете менше схильні до стресів і хвороб.


Як уникнути травмування під час ожеледиці

— 16 січня 2022 —

Зима приносить не лише приємний білий сніг і потріскування морозу під підошвами. Ожеледиця на дорозі може виникнути щодня. Вона змушує бути уважними не лише водіїв, а й пішоходів, адже ризик травмування, коли під ногами слизько, є надто високим.


Правила й помилки купання в ополонці

— 16 січня 2022 —

Хрещення — одне з головних християнських свят, яким закінчуються Різдвяні свята, що тривають із 7 по 19 січня. А занурення в ополонку вже давно стало невід’ємною частиною святкування Водохреща.


Омікрон: які симптоми у повністю вакцинованих

— 16 січня 2022 —

Дослідники виявили дані про великий спалах штаму Омікрон у Норвегії, які дають деяке уявлення про те, як новий штам Covid поводиться серед повністю вакцинованого населення.


7 порад, як включити мозок

— 16 січня 2022 —

Прагнете більше пам’ятати, швидше концентруватися, схоплювати інформацію на льоту? Тримати мозок у тонусі допоможуть кілька нескладних прийомів.


Як спалити калорії після святкового застілля

— 28 грудня 2021 —

Головний атрибут будь-якого свята – багатий стіл, який так і ломиться від салатів, закусок і гарячих страв. Спробувати хочеться все! І не варто собі відмовляти в цьому задоволенні. Адже тепер ви будете знати, як швидко спалити зайві калорії.


Готуємося до Нового Року: як швидко схуднути до свята?

— 26 грудня 2021 —

Прийдешнє свято Нового Року для багатьох найбажаніше та найяскравіше. Святкування завжди пов’язане із приємними пригодами – несподіваними зустрічами, новими знайомствами, шампанським під ялинкою й надією на новорічне диво.


Сімейний лікар захворів або звільнився: в НСЗУ розповіли українцям, куди звертатися за допомогою

— 26 грудня 2021 —

Кожен з нас досить часто стикався з ситуацією, коли не міг потрапити на прийом до сімейного лікаря, з яким підписана декларація: лікар або захворів, або пішов у відпустку, або зовсім звільнився.


У МОЗ розвінчали міфи про користь від уринотерапії

— 26 грудня 2021 —

Інформація про те, що практикування уринотерапії може "перезапустити" імунну систему, сприяти покращенню здоров'я загалом, є міфом.


Їжа проти ГРЗ: Чим можна допомогти своєму організму при застуді?

— 26 грудня 2021 —

Настання осінньо-зимових холодів кожен сезон дає нам сигнал: настав час готуватися до простудних захворювань і зниженню імунітету! І ми біжимо на щеплення, скуповуємо гомеопатію, вітамінні комплекси й парацетамол.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс