Здоров'я

Зелений чай

— 19 липня 2018 —

Зараз літо. І як би не було пекуче, пийте дуже гарячий зелений чай без яких-небудь солодкостей або смакових добавок. Тільки наливайте чай потроху, буквально кілька ковтків в одну чашку. Пийте не кваплячись, після декількох порцій спрага обов'язково відступить. Тут важливо не кількість випитого, а час, адже чай повинен встигнути подіяти!


Трава меліса

— 19 липня 2018 —

Це одна з найвідоміших пряно-ароматичних і лікарських рослин. Меліса містить ефірні олії, має ніжний освіжаючий смак і лимонний аромат і прекрасно уживається поруч із грядками петрушки, кропу та цибулі. Однак це дуже ніжна пряність, що швидко втрачає свій аромат, тому використовувати її потрібно в самому кінці готування за 1-3 хвилини, а найкраще додавати до готових страв.


Як очистити кишківник за допомогою соди

— 19 липня 2018 —

Очищення кишківнику необхідно виконувати для оздоровлення всього організму й рятування від багатьох захворювань. 


Приємний факт: любіть каву - вона корисна у всіх відносинах!

— 19 липня 2018 —

Для більшості з нас, кава - невід'ємна складова сучасного життя, як бензин для наших автомобілів. Вона допомагає нам пробудиться й бути в робочому стані протягом дня.


Почувайте себе молодими!

— 19 липня 2018 —

Учені Сеульського національного університету довели, що якщо людина почуває себе молодше своїх років, то вона насправді буде відповідати більш молодому віку. Справа в тому, що мозок старіє повільніше, якщо люди вважають себе молодшими, чим вони є насправді. У них кращі структурні характеристики мозку, тобто більший обсяг сірої речовини, а тому зберігається гарний слух, емоції, прийняття рішень і самоконтроль.


Вуглеводи не зроблять вас товстими, вегетаріанські дієти не допоможуть із втратою ваги...

— 19 липня 2018 —

Така думка закордонних дієтологів. Ключем до здорового життя є збалансована та поживна їжа. Вони також назвали міфи, у які вірять багато бажаючих схуднути.


Переривчастий піст зменшує симптоми розсіяного склерозу (MS)

— 19 липня 2018 —

Про це говориться в дослідженні проведеному вченими США на мишах. У ході експерименту мишам дозволялося вільно харчуватися протягом чотирьох тижнів. Після цього їм провели імунізацію, щоб викликати симптоми, подібні МS. Потім їх розділили на дві групи.


Як не занедужати, якщо під дощем промокли ноги?

— 19 липня 2018 —

Хто б міг подумати, але, виявляється, загроза застудитися влітку, є не набагато нижчою, чим узимку. У цю пору року можуть іти дощі, спека нерідко змінюється різким похолоданням. Люди носять відкрите взуття і ризикують сильно промочити ноги під час зливи й у підсумку занедужати. Сьогодні ми поговоримо з фахівцем про те, які хвороби загрожують людині в цій ситуації, і що робити, якщо ноги промокли? Поради дає кандидат медичних наук Віктор Іванович Соколенко.


Корисні напої

— 12 липня 2018 —

Ніщо не може повністю замінити потребу нашого організму в простій воді, найбільш правильного й корисного джерела вологи. Однак існують напої, які дають нашому організму, крім вологи, ще й багато корисних речовин.


Прекрасний лікар коріандр

— 12 липня 2018 —

Петрушка і селера ростуть майже на всіх городах. А от близького родича селери - коріандр - господарки знають переважно не по грядках, що під вікном, а по прилавках у магазинах і на ринку. Вирощують його тільки ті, хто на власному досвіді переконався, наскільки ця рослина корисна в харчуванні. Тому що коріандр дійсно - прекрасний лікар. Він здатний запобігати багато захворювань і зміцнювати здоров'я.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс