Здоров'я

Відвар вівса зміцнить серце, легені та нервову систему

— 4 жовтня 2018 —

Овес завжди застосовувався в народній медицині. Крупа й борошно із зерен вівса містять велику кількість крохмалю і білків, а також цукор, жири, мінеральні солі та інші речовини.


Кому не страшна астма

— 4 жовтня 2018 —

Враховуючи, що зараз астма відзначається в одного з 12 дорослих у Великобританії та в одного з 13 американців, учені визначили, що ризики астми на 71% менше, якщо людина від народження і до 18 років живе поблизу зелених зон.


Головні ознаки депресії

— 4 жовтня 2018 —

Експерти виділяють три основні ознаки депресії. При наявності проблем зі сном і харчуванням, помітних перепадів настрою, відсутності радості слід терміново звернутися до фахівця.


Холодний слід: про що говорять ноги, що увесь час мерзнуть

— 3 жовтня 2018 —

Деякі люди, навіть під час літньої спеки, помічають, що їх ноги увесь час залишаються буквально крижаними. Можливо, відразу турбуватися не варто, але звернути увагу на своє здоров'я все-таки потрібно. Тим більше, раз про це говорять учені з Клівлендської клініки.


Ефективне лікування простатиту

— 3 жовтня 2018 —

З кожним роком усе більше чоловіків зіштовхуються з розповсюдженим захворюванням – простатитом. Ще недавно вважалося, що ця проблема виникає тільки у людей похилого віку, але за останні десятиліття кількість зовсім молодих чоловіків, у яких спостерігаються ознаки запальної поразки передміхурової залози, суттєво зросла. Давайте спробуємо розібратися, що це за хвороба, які її симптоми, способи діагностики, методи ефективного лікування. У цьому нам погодився допомогти фахівець – лікар-уролог Михайло Васильович Падалка.


Час гастритів. Як захистити шлунок восени

— 27 вересня 2018 —

Восени особливо часто трапляються загострення шлунково-кишкових захворювань. Як від них застрахуватися? Допоможуть розібратися консультації лікарів-гастроентерологів.


Імбирний шот для підтримки імунної системи

— 27 вересня 2018 —

В осінній період особливо важливо зміцнювати та підтримувати свою імунну систему. Тому зіркою запропонованого рецепта є імбир.


Три ківі на день позбавлять від проблеми

— 27 вересня 2018 —

Дарунки природи, схоже, створені для того, щоб допомагати людині навіть у тій ситуації, коли не завжди допомагають ліки.


Як позбутися бородавок

— 27 вересня 2018 —

Бородавки – як це неприємно і некрасиво! Звичайно, можна піти за допомогою до лікаря або в косметологічний кабінет. Але є ще й народні рецепти від бородавок, перевірені поколіннями. У всякому разі, багато з тих, хто ними користувався, запевняють, що позбутися бородавок зовсім нескладно.


Голодування повертає молодість нашим судинам

— 26 вересня 2018 —

Нові дослідження показали, що голодування запускає молекулу, яка може сповільнити старіння наших артерій. Ця сполука може допомогти запобігти хронічним захворюванням, пов'язаним з віком, такі як рак, серцево-судинні захворювання та хвороба Альцгеймера, тобто вона може підтримувати нашу судинну систему пружною і молодою



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс