Здоров'я

В Ізраїлі після вакцинації закривають COVID-відділення: нема кого лікувати

— 15 квітня 2021 —

В Ізраїлі covid-відділення практично перестали приймати нових пацієнтів - таких просто немає. Про це з посиланням на газету "Едіот Ахронот" повідомляє "Вести Израиль".


Як зберегти шию та спину здоровими

— 14 квітня 2021 —

Тривала сидяча робота, неправильне підняття важких предметів, шкідливі звички, сон на незручному матраці та й банальне перевантаження від «городніх вправ» – усе це може призвести до болю в спині.


Щоб жити 120 років

— 4 квітня 2021 —

Міжнародна група лікарів, психологів та дієтологів розробила 10 заповідей, дотримуючись яких, ми можемо продовжити і зробити більш приємним наше земне існування, адже «генетично» людині відведено 120 років життя.


Як какао впливає на організм людини

— 3 квітня 2021 —

Какао не лише смачне, а ще й корисне. Коли набридає чай або кава, рука несвідомо тягнеться до пачки з какао, особливо якщо з темним шоколадом організм погано "товаришує". Ми з'ясували, що какао насправді є досить корисним продуктом, який точно заслуговує на появу у нашій домівці. Давайте поговоримо про диво-напій більш детально.


Чи варто боятися жовтків

— 3 квітня 2021 —

У статтях про здорове харчування досить часто можна зустріти рекомендацію відмовитися від жовтків. Мовляв, вони погано впливають на серцево-судинну систему й збільшують вагу.


Біологічний паспорт судин

— 3 квітня 2021 —

Вік судин може значно перевищувати вік у паспорті, тоді мова йде про синдром передчасного старіння судин. Однак можна продовжити їхню молодість і уникнути серцево-судинних захворювання.


Як відновитися після ковіда. Правила, які важливо знати

— 2 квітня 2021 —

Давати собі можливість відновитися необхідно після кожної перенесеної вірусної інфекції, будь то звичайна ГРВІ середньої важкості або грип.


Медики розповіли про «побічні ефекти» частого вживання меду

— 2 квітня 2021 —

Мед прийнято вважати натуральним замінником цукру. При цьому ще й багатим різними корисними елементами. Однак експерти попередили любителів цих солодощів про деякі "побічні ефекти" продукту.


Сидяча робота. Як не втратити здоров’я в офісі

— 2 квітня 2021 —

Щоб робота приносила радість і задоволення, а не хвороби й утому, мало вибрати справу по душі. Потрібно ще вміти правильно організувати своє робоче місце, а також себе в ньому.


Вакцина Covishield має побічні ефекти: перелік

— 26 березня 2021 —

Міністерство охорони здоров'я дало роз'яснення щодо протипоказань до вакцинації від коронавірусу і можливих реакцій на індійську вакцину Covishield, яку використовують в Україні. Список можливих побічних ефектів відомство опублікувало на своїй сторінці в Facebook.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс