Здоров'я

Що буде якщо з’їсти цвіль на хлібі?

— 14 травня 2021 —

Строк зберігання хліба, випеченого за ДСТУ, обмежений трьома днями. Після цього на дріжджовій випічці може з’явиться цвіль. Звичайно, на розвиток грибка також впливають умови зберігання продукції й вологість у приміщенні, але найчастіше рання поява цвілевих плям пов’язана з неякісними продуктами. Адже для швидкого розвитку цвілі необхідна наявність великої кількості спор грибка. Найчастіше проблема з’являється при використанні прострочених продуктів для випічки хліба або недостатньому випіканні буханців.


Природні ліки. Натуральні продукти, які знищують паразитів в організмі

— 14 травня 2021 —

Паразитарні хвороби поширені набагато ширше, ніж здається більшості людей. Існує багато різних видів паразитів.


Як позбутися шуму у вухах і головного болю при ВСД

— 14 травня 2021 —

Шум у вухах при вегето-судинна дистонія (ВСД) - поширений симптом, який у більшості пацієнтів проявляється тривалий час. Хворий відчуває гул і потріскування, якщо потягнути за вушну раковину. Сезонне загострення ВСД призводить до посилення неприємних відчуттів.


Ці противні бородавки: чому вони з’являються і як від них позбутися

— 7 травня 2021 —

Бородавки - це невеликі опуклі новотвори на шкірі. Вони схожі на округлі зернятка із сухою, шорсткою на дотик поверхнею.


Кропива в народній медицині

— 7 травня 2021 —

Кропива – бур’ян, що не тільки жалить, це ще й лікарська рослина. З нею ми знайомі ще з дитинства. Вона росте біля будинків, під парканами, уздовж лісових стежок. Тому всі ми знаємо, наскільки не приємні її опіки. Але не всі знають про лікувальні властивості кропиви.


Алергія на пилок: як зменшити прояви захворювання

— 7 травня 2021 —

Поліноз - алергія на цвітіння рослин, яка може проявитися у будь-кого. Пік захворювання припадає на кінець квітня. Недуга передається генетично. Її часто плутають із застудою.


Напад астми. Що робити в домашніх умовах?

— 7 травня 2021 —

Бронхіальною астмою називають хронічне запальне і респіраторне захворювання дихальних шляхів, що викликає задишку і свистяче дихання, а також тяжкість у грудях. Так як це хронічне захворювання, то воно практично не лікується. Його можна тільки контролювати.


Вчені попередили про небезпеку гарячого чаю

— 30 квітня 2021 —

Турецькі вчені попередили про небезпеку вживання гарячого чаю, пише газета Cumhuriyet. Вчені протягом декількох років спостерігали за групою з 50 тисяч осіб з Туреччини, Китаю, Казахстану, Таджикистану і Узбекистану - країн з традицією вживання гарячих напоїв.


Вино й сир допомагають знизити ризик деменції

— 30 квітня 2021 —

Хоча, всупереч відомому афоризму, ми безперечно не те, що ми їмо, найчастіше харчування позначається на самих різних аспектах життя й здоров’я. Згідно з дослідженням американських учених, уживання деяких продуктів здатне знизити ризик старечої деменції. Для цього вони проаналізували дані 1 787 добровольців у віці від 46 до 77 років.


10 кроків при розбитті ртутного градусника

— 30 квітня 2021 —

Ртуть - високотоксична речовина першого класу небезпеки. Шкідливий вплив на організм надають саме пари ртуті. Випаровування ртуті починається при кімнатній температурі +18°С.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс