Здоров'я

Великі переваги скромного овоча

— 4 серпня 2019 —

Про переваги огірка знають не всі. Тим часом дієтологи повідомляють, що огірки дуже корисні для здоров’я. У порції цього освіжаючого овоча міститься 16 калорій, 1 г білка і 1 г клітковини, 4 г вуглеводів, 2 г цукру, 2 мг натрію і взагалі відсутній жир.


Користь ромашки для шкіри

— 4 серпня 2019 —

Ромашка, зокрема, ромашковий чай — відомий засіб, що дарує почуття спокою й розслаблення. Ми часто п’ємо трав’яні або ромашкові чаї перед сном або щоб заспокоїтися перед заходом. Що таке ромашка? Це рослина із сімейства Айстрові, або Складноцвіті, яке поєднує близько двадцяти видів невисоких пахучих трав, що цвітуть у перший рік життя.


Періодичне голодування подовжує молодість — медики радять систему 16/8

— 4 серпня 2019 —

Сучасні медичні дослідження підтверджують, що здоровий спосіб життя, зокрема, збалансоване харчування та періодичне голодування є запорукою гарного самопочуття навіть у зрілі роки. Про це повідомляється на сайті Центру громадського здоров’я України.


Три напою, які повинні бути на столі гіпертоніків

— 26 липня 2019 —

Експерти вважають, що крім скорочення солі в їжі і збільшення у раціоні фруктів та овочів, існує три напої, які також будуть тримати під контролем показники артеріального тиску у гіпертоніків. Це -зелений чай, напій чайного гриба і сік буряка.


Коричний чай допоможе при діабеті

— 26 липня 2019 —

Коричний чай - смачний напій, який може принести користь для здоров’я. Він зроблений з внутрішньої кори коричного дерева, яка при сушінні скручується у рулони, утворюючи впізнавані усіма палички кориці. Ці палички або занурюють у киплячу воду, або подрібнюють на порошок, який можна використовувати для приготування чаю.


Пігментні плями

— 26 липня 2019 —

 10 напоширеніших причин їх появи на тілі та обличчі, а також методи боротьби з цим неприємним явищем.


Низький рівень «поганого» холестерину може нашкодити

— 26 липня 2019 —

Коли мова заходить про «поганий» холестерин, то завжди говорять про необхідність низького рівня, при якому значно меншим є ризик серцевих захворювань. Однак нове дослідження вчених із США показує, що занадто низький рівень може загрожувати підвищеним ризиком геморагічного інсульту (розривами судин).


Щорічна відпустка продовжує життя

— 26 липня 2019 —

Американські вчені провели дослідження і довели, що щорічна відпустка в цілому справляє позитивний вплив на організм, а також продовжує життя.


Пам’ятайте про наслідки тривалого перебування на сонці

— 26 липня 2019 —

Коли б упродовж доби ви не знаходилися цього літа на свіжому повітрі, обов’язково слід вжити заходів для запобігання сонячній еритемі, гострій шкірній реакції на надмірний вплив ультрафіолетового випромінювання.


Харчування й антибіотики: 7 правил

— 26 липня 2019 —

Антибіотики швидко й ефективно борються з бактеріальною інфекцією. Однак це одні із самих «конфліктних» препаратів, і від правил їх прийому залежить ефективність лікування.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс