Здоров'я

Чи варто мити сире м’ясо перед приготуванням

— 17 грудня 2021 —

Робота з сирим м’ясом і птицею пов’язана з певним ризиком. Тому необхідно ретельно мити посуд, обробні дошки і поверхні, на яких знаходилися такі продукти. Але як щодо самого м’яса? Чи варто мити його перед приготуванням?


Депресія і галюцинації - коронавірус впливає на психіку

— 17 грудня 2021 —

Постковідний синдром впливає на психічне здоров'я. Роз'яснення опублікувало Міністерство охорони здоров'я.


7 ознак того, що в організмі можуть бути тромби

— 17 грудня 2021 —

Якщо вчасно не звернутися за допомогою, можна попрощатися з життям


6 переваг кардіо вправ для вашого організму

— 10 грудня 2021 —

Щомісяця з'являється нова модна програма вправ, якій тренери закликають слідувати, іноді цих програм стає забагато. Але не всі мають можливість проводити цілі години в спортзалі. Найкраще дотримуватися основ і зайнятися кардіо! Зрештою, переваги кардіо науково доведені. Перед вами шість причин, за якими вам варто вписати кардіо у своє життя!


Допінг для мозку: чи існують розумні таблетки?

— 10 грудня 2021 —

Люди здавна намагалися поліпшити роботу свого мозку. У хід ішли кофеїн, нікотин, листи коки та інші не завжди легальні стимулятори різного ступеня безпеки. З розвитком фармакології увага перемкнулася на лікарські препарати.


Макарони: користь і шкода, як часто можна їсти

— 2 грудня 2021 —

Макарони – дуже популярний гарнір, який подають з м'ясом або овочами. Практично у кожної країни є національний варіант макаронів. Макарони дуже поживні і містять багато клітковини, але сприяють набору зайвої ваги. 


Обліпиха, калина, журавлина. Найкорисніші ягоди осені

— 2 грудня 2021 —

У листопаді на ринках і ярмарках можна вільно купити останні осінні ягоди: калину, журавлину й обліпиху. Яскраві, соковиті, кислувато-гіркі - ці ягоди коштовний подарунок природи, адже кожна містить величезну кількість вітамінів. Вони допомагають при застудах, підвищують імунітет, заповнюють нестачу вітамінів.


Аритмія: названі симптоми хвороби на ранній стадії

— 2 грудня 2021 —

Аритмія має на увазі ряд серцевих порушень, які супроводжуються порушенням ритму серцебиття – це дуже небезпечне порушення в роботі міокарда, що підвищує ризик розвитку небезпечних для життя станів, включаючи інфаркт, інсульт, тромбоемболію. Лікар-кардіолог Наталя Гаврилюк назвала симптоми хвороби на ранній стадії.


Які овочі вживають при панкреатиті

— 2 грудня 2021 —

Які овочі можна при панкреатиті — це питання цікавить багатьох людей, що вимушені дотримуватися лікувальної дієти з причини розвитку важкого патологічного процесу, що протікає в підшлунковій. Дієта при цьому захворюванні — перший крок на шляху до одужання. При хронічному перебігу правильно підібраний раціон дозволяє значно зменшити кількість нападів.


Що буде, якщо їсти мигдаль щодня

— 19 листопада 2021 —

Незамінні жирні кислоти, антиоксиданти, найважливіші вітаміни й мікроелементи - от що ви одержите, перекусивши одним з найпопулярніших горіхів у світі. Але є й зворотна сторона.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс