Здоров'я

Правила догляду за шкірою восени

— 26 жовтня 2019 —

З початком опалювального сезону багато представниць слабкої статі починають штурмувати косметичні магазини в надії знайти чудо-засіб, який захистить їхню шкіру від негативного впливу холоду на вулицях і сухого повітря в приміщеннях. Лікарі дерматологи й косметологи упевнені, що запастися вартує не тільки чарівними баночками й тюбиками. У холодну пору року заради краси обличчя й тіла доведеться дотримувати декілька нескладних, але важливих правил.


Вівсяне молоко назвали одним з кращих рослинних напоїв

— 26 жовтня 2019 —

Вівсяне молоко - популярна альтернатива коров’ячому, мигдальному або соєвому напоям. Його готують з вівса, води і декількох додаткових інгредієнтів. А кремова текстура молока з вівса привернула увагу виробників латте та інших напоїв.


Хочете схуднути, їжте поодинці

— 26 жовтня 2019 —

Коли люди обідають зі знайомими або близькими друзями, вони, як правило, їдять більше. Це називається «соціальним сприянням» і, можливо, простежується аж до базової людської поведінки, дозволяючи людям виживати краще.


Діабетикам важливо підтримувати здорову вагу в довгостроковій перспективі

— 26 жовтня 2019 —

Люди із діабетом 2 типу, які відновили вагу, втрачають початкові переваги зниженого ризику серцево-судинних захворювань або інсульту в порівнянні з тими, хто підтримує втрату ваги. Про це свідчить нове дослідження, опубліковане у журналі Американської асоціації серця.


Швидка допомога: що потрібно робити в перші дні ГРЗ

— 26 жовтня 2019 —

У сезон застуд і вірусів не вдасться повністю убезпечити себе від респіраторних захворювань. Але можна підготуватися й зробити так, щоб ГРЗ протікало як можна коротше. Адже тривалість хвороби впливає на ймовірність ускладнень після неї. Тому вживати заходів необхідно відразу ж з появою перших симптомів.


Бажаєте скинути вагу, їжте багато горіхів

— 19 жовтня 2019 —

Згідно з новими дослідженнями вчених з Гарвардського університету і Гарвардської медичної школи, горіхи можуть стати ключем до підтримання стрункості. За словами науковців, вживання великої їх кількості уповільнює збільшення ваги і знижує ризик ожиріння.


Мушки перед очима

— 19 жовтня 2019 —

Мушки перед очима можуть говорити про проблеми з…очима. А може, справа не в них?


Рецепт настойки часнику з молоком

— 19 жовтня 2019 —

Цей засіб знижує ризик інсульту й інфаркту, поліпшує обміну речовин, запобігає утворенням пухлин, відновлює зір. 

Лимон при застуді – «не кисло» допомагає!

— 19 жовтня 2019 —

Лимон при застуді – один з незамінних засобів. Він допомагає у всіх випадках: з однієї сторони лимон здатний попередити захворювання грипом або застудою, з іншого боку – якщо зараження вже відбулося — у силах полегшити й прискорити процес видужання. В чому ж унікальність лимону?


Грип-2020: чотири штами, два з яких – нові

— 19 жовтня 2019 —

Новий сезон грипу в Україні стартує без затримок. Чого чекати та як спротив чинити?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс