Здоров'я

Як перебороти утому? Усі проблеми - від нервів

— 6 вересня 2018 —

Чим ви сьогодні займалися? Пробігли 10 км? Залізли на гору? Перелопатили купу літератури? - Ні? Тоді чому ж ви так утомилися?


Кориця: чудо-спеція

— 6 вересня 2018 —

Багато спецій дарують не тільки смак і запах, але й особливий настрій. Але не тільки їхній аромат, що нагадує святкові дні, робить їх особливими, а також і багато переваг, які вони приносять для здоров'я. Однією з таких приправ є кориця. Вона може не тільки  наповнити будинок святом, але й подарувати здоров'я організму.


Екстракт цього листя учені назвали омолоджувальним

— 6 вересня 2018 —

Учені говорять, що екстракт кленового листя має такі ж властивості, як ботокс. Сполуки в ньому запобігають появі зморшок і розгладжують шкіру.


Монастирський чай

— 5 вересня 2018 —

Говорять, що колись в монастирях, за допомогою цього чаю, лікували дуже багато хвороб і недуг. Він був здатний відновлювати фізичні сили, зміцнювати ослаблений організм, затягувати рани й виліковувати внутрішні органі, знімати біль і жар, піднімати на ноги безнадійних хворих.


Україну накрила третя хвиля сезонної алергії

— 5 вересня 2018 —

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила лікар-алерголог, кандидат медичних наук кафедри клінічної, лабораторної імунології та алергології НМАПО ім. П.Л.Шупика Тетяна Бондаренко.


Група крові розповість про всі хвороби

— 5 вересня 2018 —

Учені вважають, що про всі хвороби пацієнта може розповісти група крові. Характеристика наборів антитіл, еритроцитів і антигенів свідчить про схильність до тих або інших проблем.


Як не занедужати в офісі?

— 5 вересня 2018 —

На наш організм день у день впливає безліч несприятливих факторів, які можуть підірвати імунітет і привести до набагато більш серйозних захворювань, чим банальний кашель. І все-таки в наших силах захистити своє здоров'я на роботі. Які ж основні ризики для здоров'я існують на роботі? Про це ми розпитали лікаря-гігієніста Марію Федорівну Голець.


Оздоровлюючі напої, що бадьорять не гірше кави

— 30 серпня 2018 —

Мільйони людей по усьому світу щодня починають свій день із чашки ароматної кави, але медики нагадують, що засвоєння кофеїну залежить від індивідуальних особливостей організму і до того ж пов'язане із протипоказаннями. У деяких кофеїн метаболізується таким чином, що через якийсь час після вживання напою виникає відчуття сильної утоми і сонливості.


Ожина: користь для здоров'я

— 30 серпня 2018 —

Ця чудова ягода росте в дикому виді на берегах річок, у чагарниках, на заливних лугах і полях, у ярах з вологим ґрунтом, у змішаних і хвойних лісах. Пагони й стебла її засіяні шипами, має плоди схожі на чорну «малину» із сизим нальотом.


Методика «три в одному» виявилася успішною при лікуванні гіпертонії

— 30 серпня 2018 —

Високий кров'яний тиск або гіпертонія змушує страждати одну із трьох людей у світі. У цей час методика лікування така, що лише 50 відсотків пацієнтів за допомогою існуючих ліків можуть нормалізувати здорові рівні тиску.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс