Здоров'я

В Україні заборонили дітям без щеплень відвідувати садочки і школи

— 25 жовтня 2018 —

Міністерства охорони здоров'я й освіти та науки розпорядилися не допускати до навчання в школах і відвідування дитсадків тих вихованців, які не мають щеплень згідно з календарним планом вакцинації. 


Одинадцять найбільш популярних міфів про вакцини

— 25 жовтня 2018 —

Одинадцять найбільш популярних міфів про вакцини


Новий епідсезон: що він нам готує?

— 25 жовтня 2018 —

Епідемічний сезон, або простіше період грипу, в нашому домі став уже звичним як, наприклад, початок сезону відпусток для всіх трудящих або початок футбольного сезону для вболівальників. Словом, рутинна справа. Втім епідемія ще не настала, а народ уже щосили хворіє. Уже у вересні українці масово стали скаржитися на погане самопочуття, застуди, кашель і подібні нездужання. Доморослі «фахівці» вважають, що це ранній початок епідемії грипу. Лікарі заспокоюють - зараз період ГРВІ, тому одягаємося по погоді. А грип прийде не раніше чим через місяць. "Виходить, хворіємо застудами і чекаємо справжній грип?", - з таким питанням ми звернулися до фахівця - сімейного лікаря Галини Миколаївни Устенко.


Осінні ягоди для міцних судин

— 25 жовтня 2018 —

Ці ягоди збирають у середині осені, незадовго до першого заморозку або відразу після нього. Удалий момент, щоб зібрати врожай, який прийде на допомогу нашим змученим примхливою погодою, холодами і перманентним стресом судинам.


Застереження для любителів поспати

— 18 жовтня 2018 —

Дослідження групи, що складається з 16 тисяч чоловіків, показало, що ті з них, хто спить 9 годин і більше, потрапляють під великий ризик отримати інсульт. У них шанси зростають на 71 відсоток.


Прості вправи для вашого здоров'я

— 18 жовтня 2018 —

Якщо у вас катастрофічно бракує часу, а значимість фізичних вправ ви все-таки усвідомлюєте, спробуйте комплекс тонічних вправ, заснованих на напрузі і розслабленні м'язів зусиллям волі.


Буряковий квас проти гіпертонії, недокрів'я та зайвої ваги

— 17 жовтня 2018 —

Буряковий квас проти гіпертонії, недокрів'я та зайвої ваги


Три найнебезпечніші хвороби для людей після 45 років

— 17 жовтня 2018 —

За прогнозами фахівців, половина жінок і кожний третій чоловік після 45-літнього віку страждають від одного з небезпечних станів - слабоумства, хвороби Паркінсона або інсульту.


Як дізнатися кислотність шлунка: прості способи

— 17 жовтня 2018 —

Шлункова кислота необхідна для нормального засвоєння живильних речовин з їжі, яку ми споживаємо щодня. Вона виконує захисну функцію, запобігає впливу небезпечних мікроорганізмів на органи шлунково-кишкового тракту. Але далеко не у всіх людей шлункова кислота виробляється в потрібній кількості. У декого вона може бути в надлишку, в інших же спостерігається нестача кислоти. Як визначити, чи немає у вас проблем?


Псоріаз: захворювання, що стало актуальним в Україні

— 17 жовтня 2018 —

Про цю хворобу говорять не дуже часто, адже вона вважається не смертельною. Втім, фактори, що провокують загострення цього неприємного захворювання - стресові ситуації, шкідливі звички, вірусно-інфекційні захворювання, незадовільна екологія, незбалансоване харчування - стають для українців усе більш актуальними.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс