Здоров'я

10 причин їсти цвітну капусту якнайчастіше

— 12 вересня 2021 —

Вам подобається цвітна капуста? Або ж, навпаки, ви не переносите навіть запах цього овочу із сімейства капустяних?


Чому випадає волосся. Основні причини

— 12 вересня 2021 —

Близько чверті людей, котрі перехворіли на коронавірусну інфекцію COVID-19, відчувають, або в найближчий час відчуватимуть симптоми випадіння волосся. Тож якщо ви вже хворіли на COVID-19, з вірогідністю 25% через 2-3 місяці (інколи навіть до 8!) після лихоманки може розпочатися випадіння волосся. Тривалість випадіння, як і вираженість, може бути різною, і в середньому, за європейськими дослідженнями, становить 76,4 доби. Вчені у всьому світі сходяться на думці, що таке випадіння волосся попередити неможливо…


Продукти, які допоможуть вам активно працювати протягом усього дня

— 4 вересня 2021 —

Щоб поліпшити функціональні можливості головного мозку необхідно постійно приймати продукти, що мають всі корисні речовини для хорошої роботи головного мозку. Дані продукти допоможуть забезпечити вам ясну і бездоганну пам’ять. До таких речовин відносяться:


Фітотерапевт перелічив рослини, які загоюють рани

— 4 вересня 2021 —

Для лікування саден підійде не тільки подорожник, існують десятки рослин з ранозагоювальними властивостями. Про це розповів лікар-гомеопат, фітотерапевт, кандидат біологічних наук Михайло Лущік.


Кращий продукт для очищення печінки й крові

— 4 вересня 2021 —

Багато фармацевтичних компаній змогли переконати спортсменів у необхідності вживання допінгу (синтезованих хімічних препаратів) для досягнення успіхів у спорті. Таким чином, більшість спортсменів стали заручниками маркетингу й забули про те, що відмінним допінгом є натуральні продукти харчування.


Експерти назвали продукти, що зм’якшують біль від артриту

— 3 вересня 2021 —

Експерти Американської організації пенсіонерів (AARP) розповіли, що зменшити біль при остеоартриті — формі артриту, що викликає руйнування хряща — можуть риба, оливкова олія, ягоди й продукти, що містять вітамін К.


​Фахівець запропонував дієту на основі принципів харчування довгожителів

— 3 вересня 2021 —

Існує величезна кількість дієт, більшість яких шкодить здоров’ю людини, що худне. Американський науковий співробітник National Geographic і автор бестселерів «Нью-Йорк Таймс» Ден Бюттнер в книзі, присвяченій системі харчування, висунув теорію: довгожителі, які населяють «Блакитну зону» — території Японії, Італії, Каліфорнії і Коста-Ріки, ніколи не дотримувалися дієт.


Нове дослідження розвінчало міфи про те, як метаболізм змінюється з віком

— 3 вересня 2021 —

Результати дослідження, ймовірно, змінять уявлення про фізіологію людини, а також можуть мати значення в медицині.


2,5 години на тиждень, які подовжать ваше життя

— 22 серпня 2021 —

Учені з’ясували, що не обов’язково ходити в спортзал і багато тренуватися, щоб знизити ризик хвороб серця й передчасної смерті.


Рецепт чудо-мазі від грузинських знахарів

— 22 серпня 2021 —

Коли традиційна медицина неспроможна, на допомогу приходять народні засоби. Існують різноманітні креми, які діють іноді краще за аптечні. Спробуйте рецепт чудо-мазі, яка допомагає від ран і шкірних захворювань. Люди, що випробували цей метод, стверджують, що він відмінно допомагає при лікуванні бешихового запалення й варикозу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс