Здоров'я

Морквяний сік допомагає при багатьох хворобах

— 7 листопада 2020 —

Морквяний сік містить велику кількість поживних речовин, які корисні для очей.


Олія насіння гарбуза лікує гіпертонію

— 7 листопада 2020 —

Високий кров’яний тиск є передвісником серцевих захворювань, тому його необхідно контролювати. Гіпертонія означає, що сила тиску крові на стінки артерій занадто висока. Допомогти впоратися із цим явищем може досить простий продукт - олія насіння гарбуза.


Чи довго зберігається імунітет на COVID-19

— 7 листопада 2020 —

Дослідники з Гарвардської медичної школи і Массачусетської лікарні загального профілю вивчили зразки крові понад 300 пацієнтів, у більшості з яких були важкі випадки коронавірусу, і встановили, що пацієнти, які пережили інфекцію COVID-19, зберігають антитіла лише впродовж чотирьох місяців.


Ревматизм – осіннє загострення

— 7 листопада 2020 —

З настанням холодів загострюються чимало захворювань, одне з яких - ревматизм. Які його чинники ризику, у чому полягає лікування і чи можна взагалі уникнути цієї напасті? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-ревматолога Петра Сергійовича ВОЛОШЕНКА.


Якщо ви під вечір не відчуваєте ніг від втоми

— 31 жовтня 2020 —

Що ж робити? Ось декілька порад.


Способи зробити ранкову каву корисною для здоров’я

— 31 жовтня 2020 —

Кава здатна не тільки допомогти підбадьоритися рано вранці, але ще й принести користь організму. Однак для цього необхідно знати деякі правила її вживання.


Корисні властивості сушених яблук для здоров’я

— 31 жовтня 2020 —

Яблука користуються попитом практично цілий рік, адже це один з найбільш доступних фруктів. Вони корисні для здоров’я, як у свіжому, так і в сушеному виді. Але, незважаючи на це, деяким людям рекомендується обмежити їхнє вживання або зовсім від нього відмовитися, оскільки в певних випадках від продукту може бути більше шкоди, чим користі.


Названо трійку найгірших продуктів для здоров'я серця

— 31 жовтня 2020 —

Здорове харчування для серця так само важливе, як і відмова від продуктів, шкідливих для нього. Інгредієнти, такі як трансжири, швидкі вуглеводи та цукор, можуть збільшити ризик серцевих захворювань та інших серцевих проблем. Причому міститися вони можуть в поширених і улюблених продуктах.


Як відновитися після covid-19

— 31 жовтня 2020 —

При важкій формі вірусної пневмонії легені втрачають до 70% життєвої ємності. Є небезпека виникнення фіброзу, що може привести до дихальної недостатності. За допомогою методів реабілітації важливо виключити або зменшити формування фіброзу.


Цистит - осіннє загострення

— 31 жовтня 2020 —

Відповідно до статистичних даних циститом хворіють восени практично у 3 рази частіше, ніж у будь-яку іншу пору року. При цьому, вісім випадків з десяти «осінніх циститів» - це загострення захворювання саме у жінок, а не у чоловіків. Чому так відбувається, чому запалення слизової оболонки сечового міхура відбувається саме восени і частіше у жінок, ніж у чоловіків? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-уролога Григорія Петровича КРАСЬКА.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс