Здоров'я

Науковці назвали рецепт ідеального коктейля від похмілля

— 28 грудня 2020 —

Індійські вчені розповіли про оптимальне поєднання продуктів, які допоможуть легше пережити наслідки попередніх алкогольних зловживань.


Чим зняти стрес?

— 28 грудня 2020 —

Мова йтиме не про каву і спиртні напої. Про них на цей час краще забути. Хоча, якщо чашечка кави допомагає вам зосередитися і ви відчуваєте, що без цієї "підзарядки" просто не зможете, не відмовляйтеся від неї. Тільки не забувайте, що кофеїн, який міститься в чаї, каві, колах, гарячому шоколаді і так званих енергетичних напоях, збільшує кількість адреналіну, що виробляється організмом, і якщо ними користуватися постійно, можете опинитися на межі нервового зриву.


Як не травмуватись узимку: поради медиків

— 28 грудня 2020 —

«Із настанням зими кількість травм  серед населення зростає»,  -  попереджають нас щороку лікарі та комунальники. А якщо піде мокрий сніг та вдарить морозець? О, тоді маємо значне зростання звернень громадян до травмпунктів, як це сталося, приміром, у столиці нещодавно, де протягом одного дня травмувалося понад 160 потерпілих. Чи можна уникнути такої мороки? Звісно. А ось як саме слід діяти, про це ми розпитали фахівця - лікаря-травматолога Сергія Васильовича ПЕТРУНЬКА.


Вживання сушених фруктів покращує живлення в цілому і здоров’я

— 26 грудня 2020 —

Дослідники прийшли до висновку, що вживання сушених фруктів - без додавання цукру - може бути ефективним способом збільшити споживання життєво важливих поживних речовин.


Новорічна аптечка. Які ліки слід купити додому перед святом?

— 26 грудня 2020 —

Домашня аптечка - те, що є у кожної людини. Адже в ній зберігається базовий мінімум препаратів, які дозволять упоратися з болем, що раптово виникнув, температурою, що підвищується, й навіть з невралгією, якщо говорити про розігріваючі мазі. Але на Новий рік потрібно особливо ретельно підійти до підбору препаратів, адже у свята ризик НП може суттєво підвищитися: активне приготування їжі, феєрверки, переїдання й, чого вже там гріха таїти, надлишок алкоголю можуть суттєво підпортити здоров’я.


Авокадо, мигдаль, морква покращать шкіру і волосся взимку

— 26 грудня 2020 —

Зимова погода, деякі обмеження у сезонних фруктах й овочах можуть позначатися на стані шкіри і волосся. При цьому не завжди допомагають косметичні засоби, тому варто приділити увагу здоровим продуктам, які дійсно зберігають їм здоровий вигляд.


Уникайте п’яти помилок, що підвищують поширення COVID-19

— 26 грудня 2020 —

З часом люди почали нехтувати інструкціями щодо стримування поширення коронавірусу. За багато місяців пандемії вони припинили дотримуватися правил і це є однією з причин зростання кількості випадків COVID-19 у світі. Тим часом, слід змиритися з тим, що вірус залишається на якийсь час у нашому житті, тому послабивши пильність, ви ризикуєте і своїм життям, і життям своїх близьких.


Як перевіритися на коронавірус у домашніх умовах: симптоми й дихальний тест

— 26 грудня 2020 —

Пандемія коронавіруса набирає обороти, тому багатьом цікаво як визначити наявність захворювання в домашніх умовах. Сьогодні поговоримо саме про це.


Ці три пряні трави допоможуть знизити тиск

— 11 грудня 2020 —

Високий кров’яний тиск, також званий гіпертонією, зустрічається майже у половини дорослого населення. Це найбільш поширений запобіжний фактор ризику серцевих захворювань.


Домашній сироп із чорної редьки з медом від кашлю

— 11 грудня 2020 —

З давніх часів чорна редька з медом уважалася самим надійним імуностимулятором, ефективним протимікробним засобом. Редька з медом відмінно допомагає вилікувати кашель. Існує кілька рецептів приготування.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс