Здоров'я

Шкідливим взуттям є туфлі на каблуках і кросівки

— 4 липня 2018 —

Учені провели масштабне дослідження і з'ясували, наскільки корисні або шкідливі різні види взуття. Туфлі на високих каблуках визначені як погані для здоров'я людини, треба частіше ходити босоніж, це поліпшує роботу м'язів ніг.


Як зупинити діарею?

— 4 липня 2018 —

Рідко можна зустріти людину, що жодного разу не страждала на діарею (понос). Вона може виникнути в будь-якому віці. Цей дискомфортний стан істотно погіршує якість життя та іноді навіть вимагає стаціонарного лікування через розвиток небезпечних ускладнень. При вираженій або діареї, що не припиняється, необхідно звернутися до лікаря, який підбере необхідне лікування, щоб зупинити діарею. Ми докладно розпитали про шляхи вирішення проблеми діареї у фахівця - кандидата медичних наук Сергія Павловича Головенко.


Сушники в роті, або чому кінчається слина?

— 27 червня 2018 —

Якщо напередодні ви трохи перебрали спиртного, то ранкова сухість у роті — явище з'ясовне. Але що робити, якщо «сушники» переслідують день у день, причому, без усякої видимої причини? Питво, якщо й рятує, то ненадовго, та й скільки ж можна пити! Почніть із лікаря-стоматолога. Можливо, у вас ксеростомія.


Здорова печінка: 7 продуктів для її очищення

— 27 червня 2018 —

Печінка і жовчний міхур являють собою органи так званої очисної системи. Вони безупинно фільтрують кров, очищаючи її від токсинів, які накопичуються в кровоносному руслі.


Протизапальний коктейль з буряка і куркуми

— 26 червня 2018 —

Свіжий, яскравий і зігрівальний напій наповнить ваше тіло енергією на весь день! Напій ми приготували на основі фруктів і овочів, до яких додаються свіжий корінь імбиру та куркума, а на завершення - щіпка кайєнського перцю для додаткової користі. Апельсин і лимон наповнять сік необхідною дозою вітаміну С.


У Мінздраві повідомили, які ліки безкоштовно можна вимагати в стаціонарах

— 26 червня 2018 —

Міністерство охорони здоров'я представило мобільний додаток ресурсу «Ліки Контроль», яке дозволить пацієнтам перевірити наявність призначених лікарем препаратів у Національному переліку основних лікарських засобів.  


Найнебезпечніші літні хвороби

— 26 червня 2018 —

Літо не тільки час відпусток, турпоїздок і розваг, а також період, у який різко зростає число випадків небезпечних захворювань.  Ризик занедужати підвищується, ще й тому, що влітку людина найменше думає про те, що вона може занедужати. Однак часом це трапляється. Про те, які саме хворості підстерігають нас у спекотливий період року, ми поговорили з фахівцем - кандидатом медичних наук, доцентом Марією Василівною БУТКО.


Небезпечна картопля. Чому шкідливе пюре і чим корисний учорашній обід?

— 21 червня 2018 —

Картоплю у нас дуже люблять – більшість людей відмовляються вірити, що вона може бути шкідливою. Як зробити картоплю максимально корисною?


Чудодійна липа

— 21 червня 2018 —

Дерево, яке відрізняється приємним ніжним ароматом. До того ж, воно здавна вважається чудовим лікарським засобом.


Рослина, яка допомагає при різних недугах

— 21 червня 2018 —

Чистотіл широко відомий своїми цілющими властивостями. Використовувати в лікувальних цілях можна і коріння, і траву, і квіти, і сік рослини. Заготовлювати їх найкраще наприкінці травня - середині червня.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс