Здоров'я

Лікування екземи натуральними засобами

— 30 квітня 2021 —

Для лікування важких випадків шкірних захворювань у пізній стадії використовуйте комбінацію, яку називають «Комбінацією для кісток, плоті й хрящів» (По книзі «HERBAL HOME HEALTH CARE» by Dr. John R. Christopher.). Застосовують цей засіб внутрішньо й зовні.


Дієтолог розповіла про користь оселедця для серця

— 30 квітня 2021 —

Оселедець, який так полюбився багатьом, виявився дуже корисної для серця й щитовидної залози рибою. Як пояснила дієтолог Світлана Фус, завдяки калію й магнію, що входять до складу продукту, також можна поліпшити стан судин.


Відновлюємо здоров’я після харчового отруєння

— 30 квітня 2021 —

Якщо ви вживаєте заходів, щоб захистити себе, але все-таки в остаточному підсумку одержуєте харчове отруєння, знайте, що є кілька способів, які допоможуть підтримати організм під час лікування. І навіть, якщо у вас було харчове отруєння  в минулому, ви можете спробувати знищити старі бактерії, які усе ще можуть перебувати в організмі.


Нікотин як ліки

— 30 квітня 2021 —

Нікотин в усіх асоціюється винятково з палінням, що автоматично ставить на нього клеймо шкідливої й небезпечної для здоров’я речовини. Але останнім часом учені різних країн заговорили про його користь.


Кому протипоказані фініки

— 16 квітня 2021 —

Фініки славляться своїми позитивними властивостями, тому їх часто рекомендують навіть дієтологи. Однак у деяких випадках уживання даних сухофруктів протипоказане, про що попередили медики.


5 способів використання олії чайного дерева при шкірних захворюваннях

— 16 квітня 2021 —

Олія чайного дерева, або олія мелалеуки, як її іноді називають, являє собою ефірну олія, що одержують з листя Melaleuca alternifolia, невеликого дерева.


Який артеріальний тиск важливіше: верхній або нижній?

— 16 квітня 2021 —

Показники артеріального тиску стають важливим маркером у справі визначення самопочуття людини. Причому лікарі однаково стежать і за підвищенням, і за зниженням показників на тонометрі. При цьому нерідко в людей виникають питання. Наприклад, оскільки показників два — верхній і нижній тиск, — який же з них є важливішим?


6 звичок у харчуванні, які варто придбати кожному

— 15 квітня 2021 —

Ці прості дії допоможуть краще себе почувати й зберегти здоров’я.


Шпинат городній: користь для здоров'я

— 15 квітня 2021 —

Шпинат — це листовий овоч, без якого не обходиться жоден здоровий раціон. Його зелене листя багате на рослинний білок, вітаміни та різні мікроелементи.


Як підготувати легені для легкого перебігу коронавірусу

— 15 квітня 2021 —

Коронавірус можна легше перенести, якщо профілактично робити дихальну гімнастику.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс