Здоров'я

5 найкорисніших каш для організму людини

— 11 жовтня 2018 —

За даними дослідження Гарвардського університету - маленька миска каші на день може стати заставою довгого і здорового життя. Тому каші мають бути присутніми у раціоні кожної людини. А от які каші дійсно найкорисніші та важливі для організму людини - ми зараз розберемося.


Буряковий квас проти гіпертонії, недокрів'я та зайвої ваги

— 11 жовтня 2018 —

Багато хто навіть не підозрює, що буряк, який ми часто використовуємо при готуванні різних страв, має масу корисних властивостей і здатний вилікувати від багатьох захворювань, у тому числі серйозних.


Гвоздика - корисна спеція

— 11 жовтня 2018 —

Відома своїм пряним ароматом, гвоздика має менш популярні лікувальні здатності. Багатий і інтенсивний аромат даної спецій підходить для солодких продуктів, таких як кремові десерти або пироги. Основними перевагами гвоздики є наступні:


Доведено, що певні види продуктів викликають рак

— 11 жовтня 2018 —

Вивчення майже півмільйона людей показало, що вживання певних видів їжі пов'язане з раком. Такі висновки зроблено після нового дослідження харчування європейців з 10 країн за 15 років.


Часник сприяє схудненню

— 11 жовтня 2018 —

Часник є не тільки потужним природним антибіотиком, він також здатний нормалізувати підвищений тиск, регулювати інсулін і холестерин. Але на цьому його корисні властивості для організму не закінчуються. Більше того, недавні дослідження відкрили нові можливості цієї рослини.


Аналіз крові допоможе визначити втомлених

— 11 жовтня 2018 —

Новий аналіз крові незабаром може допомогти визначити людей, які занадто утомилися. Це важливо для поліції, коли мова йде про водіїв автомобілів, а також роботодавців для оцінки працездатності персоналу.


Мігрень - що з нею робити?

— 11 жовтня 2018 —

Запитайте в будь-якої людини: «Що таке мігрень?». Якщо вам не зустрінеться той, хто сам страждає мігренню і знає про цю хворобу все, то найчастіше у відповідь ви почуєте: «Це головний біль». Це й правильно, і неправильно одночасно. Адже фахівці вважають, що мігрень - це досить серйозне неврологічне захворювання, яке супроводжується головним болем. Але в той же час далеко не будь-який головний біль можна назвати мігренню. Давайте розберемося, що ж таке мігрень і чи можна з нею якось боротися. За допомогою ми звернулися до фахівця - лікаря-невропатолога Георгія Васильовича Гаркавенко.


Диклофенак збільшує ризик інсульту та серцевого нападу

— 4 жовтня 2018 —

Дослідницька група з лікарні Орхуського університету в Данії, назвала розповсюджений препарат, який на 50 відсотків  збільшує ризик інсульту та серцевого нападу. Також люди, які приймали його, потрапили під більш високу загрозу шлунково-кишкової кровотечі. 


Що потрібно знати про хворобу Альцгеймера? Перші ознаки для занепокоєння

— 4 жовтня 2018 —

Вчасно звернути увагу на проблеми зі здоров'ям виходить не завжди, і, здавалося б, найнезначніший прояв нестандартної поведінки, може стати тривогою про загрозливий діагноз. Як відомо, ранній візит до фахівця допоможе сповільнити розвиток захворювання. Тут представлено вісім пунктів, зіткнувшись з якими, варто серйозно задуматися.


Лікування суглобів за допомогою капустяного листя

— 4 жовтня 2018 —

Листя капусти рятує від болю і дозволяє швидше регенеруватися тканинам. Тому максимальний вплив овочу можливий на зв'язувальні тканини, а саме суглоби.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс