Здоров'я

Фахівці Мінздраву пояснили, від яких грибів слід відмовитися і чому

— 30 серпня 2018 —

Міністерство охорони здоров'я призиває українців відмовитися від уживання дикоростучих грибів, замінивши їх тими, які вирощують штучно.


Скільки повареної солі шкодить серцю?

— 30 серпня 2018 —

Поварена сіль являє собою сполуку хлору й натрію і може приводити до розвитку захворювань серцево-судинної системи. Тому вчені радять обмежувати сіль у раціоні. 


Знайдена ще одна шкода повноти

— 30 серпня 2018 —

Уражені грипом повні люди є більш небезпечними для передачі вірусу, оскільки вони довше його зберігають і виділяють. Такий висновок зробили американські вчені Мічиганського університету після свого дослідження групи учасників.


Увага: осіннє загострення!

— 29 серпня 2018 —

Ось і закінчується спекотливе літо. Наближаються похмурі осінні дні. Не за горами й похолодання. Усе частіше тугу та смуток стануть наганяти - дощ за вікном, низьке сіре небо і пронизуючий вітер. Та ще й здоров'я починає давати про себе знати: наші організми реагують на такі погодні зміни далеко не в найкращий бік. Внаслідок цього з приходом осені традиційно загострюються різні хронічні захворювання, у тому числі психічні, серцево-судинні, шлунково-кишкові та інші недуги. Наш імунітет, посилений за літо фруктами й овочами, багатими вітамінами, не завжди може захистити організм і протистояти вітрам, дощам і холоду. Нежить, горло, температура... Знайома картина. Чому ж так відбувається і що робити? Про це ми розпитали фахівця - кандидата медичних наук Георгія Івановича Проненко.


Сім головних рятівних властивостей меду

— 29 серпня 2018 —

Його називають еліксиром життя. Він є символом здоров'я, родючості, благополуччя та краси. Як ви вже догадалися, мова в нашій статті піде про мед.


Чому нам потрібно пити саме теплу воду

— 23 серпня 2018 —

Багато хто з нас знає, що відразу після пробудження слід випити склянку чистої води, щоб прискорити свій метаболізм і відновити водний баланс, порушений за ніч. Але чи знаєте ви, що важлива не тільки кількість води, яку ви випиваєте зранку і протягом дня, але і її температура?


Кісточки на ногах: 5 засобів для вирішення проблеми

— 23 серпня 2018 —

Кісточка на великому пальці - не тільки косметичний дефект, проблема є набагато серйознішою, чим це може здатися на перший погляд. Як зменшити вальгусну деформацію пальця стопи за допомогою натуральних засобів?


Корисні властивості горіхів

— 23 серпня 2018 —

Раніше в наших землях росли тільки лісові (фундук) і волоські горішки. Зараз із різних країн їх привозять набагато більше, і кожний з горіхів по-своєму корисний і смачний.


Учені визначили важливі 10 хвилин для здоров'я

— 23 серпня 2018 —

Усього 10 хвилин швидкої ходьби на день можуть урятувати людину від хвороби серця та навіть передчасної смерті. За переконаннями вчених Університету Бристоля, вона на 6 відсотків скорочує ризик серцевих захворювань, особливо після 60 років.


Яка їжа вбереже зуби від випадання

— 23 серпня 2018 —

Якщо хочете вберегти зуби від випадання, дотримуйтеся вуглеводного харчування зерновими продуктами й уникайте крохмальних. Такий висновок зробила Всесвітня організація охорони здоров'я після огляду всіх досліджень на цю тему.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс