Здоров'я

Надзвичайні властивості йогурту

— 30 травня 2018 —

Вживання йогурту може знизити ризик хронічного запалення в кишечнику, заявили фахівці Університету Вісконсін-Медісон у США.


Реальний спосіб зберегти гостроту мозку в старості

— 30 травня 2018 —

У недавньому інтерв'ю для закордонних ЗМІ професор психології Північно-Східного університету в Бостоні Ліза Фельдман Баррет дала кілька порад людям похилого віку для збереження пізнавальних навичок як можна довше.


Названо найнебезпечніші пози людей перед комп'ютером

— 30 травня 2018 —

Мало хто замислюється над тим, що поза, у якій він сидить перед комп'ютером, може бути причиною негативних змін у здоров'ї та самопочутті.


Страви української кухні корисні для здоров'я

— 30 травня 2018 —

Учені неодноразово заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка виробляється в тій же місцевості, де вона живе. Отже, китайцям корисніше за все їсти страви китайської кухні, а українцям - української. Тут усе просто, як двічі два. Але дієтологи доповнили цю рекомендацію деякими нюансами.


Як позбутися наслідків зимової сплячки?

— 30 травня 2018 —

Весна закінчується, на порозі літо, але багато хто ще не готовий до інтенсивних випробувань  і навантажень найактивнішого періоду року - до купань-пірнань, сонячних ванн до відвалу, пивних чемпіонатів, ігр у футбол і волейбол на пляжних майданчиках, трудових подвигів на честь товаришів, що відправилися у відпустку... А як швидко, і головне без шкоди для здоров'я, можна набрати «бойову» літню форму? Про це ми розпитали фахівця-гігієніста - кандидата медичних наук, доцента Любов Михайлівну Кицулу.


Хитрий трюк, щоб не стати жертвою кліщів

— 23 травня 2018 —

Для того щоб відпочинок на природі приносив тільки радість і вам не довелося думати про потенційну небезпеку укусу кліща, корисно буде дізнатися про одну хитрість, яка допоможе дуже легко запобігти цій проблемі.


Харчуємося за сезоном

— 23 травня 2018 —

За вікном - останній місяць весни. І незважаючи на весняний настрій і теплі дні, якими обдарувала нас травнева погода, її мінливість і нестійкість все-таки залишається. Саме в травні температура повітря може підніматися до 25°C і вище (як цього року) або опускатися до 1-2°C. Такі перепади, а також ослаблений після зими імунітет, частенько приводять до застуд і погіршення самопочуття.


Причини, з яких потрібно пити кефір

— 23 травня 2018 —

За словами фахівців, кефір слід вживати щодня, як один з корисних кисломолочних продуктів.


Зелений і хрусткий: він здатний зупинити діабет

— 23 травня 2018 —

Фахівці дійшли висновку, що рівень цукру в крові знижує вживання зеленого горошку. Достатньо 80 г цих бобів на вечерю, щоб одержати ефект. Відбувається це завдяки високому вмісту в них клітковини, що особливо добре після вживання вуглеводів.


Трава, яка вбиває заражені клітини протягом 48 годин!

— 23 травня 2018 —

Чай з кульбаби дійсно здатний зруйнувати ракові клітини протягом 48 годин і захистити здорові клітини від раку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс