Здоров'я

Неправильне харчування – загроза здоров’ю нації

— 12 березня 2020 —

Пам’ятаєте у Райкіна: у вас щось болить? це ви з’їли щось не те! Ми усі щиро сміялися над таким універсальним присудом самозваного лікаря з народу. Утім, власне кажучи, якщо харчуємось неправильно, то тут не до жартів, виявляється! Фахівці стверджують: українці помирають через неправильне харчування. Чому? Який зв’язок між раціоном та інфарктами і як харчуватися правильно? Про це ми розпитали спеціаліста – лікаря-дієтолога Василя Петровича ГРИНЬКА.


Як поєднати необхідне з приємним?

— 6 березня 2020 —

8 Березня - улюблене свято багатьох, тому що пов’язане з весною, жінками, квітами. А що може бути краще? Його чекають, до нього готуються і чоловіки, і сини, і дідусі.


Про користь березового соку

— 6 березня 2020 —

З давніх часів люди знали про його корисні властивості, намагалися напитися досхочу і заготовити про запас.


М’який напій для печінки, що очищає

— 6 березня 2020 —

Цей рецепт бурякового соку для детокса допоможе живити ваш головний орган, що очищає, - печінку. Цей натуральний рецепт без вмісту глютену, молочних продуктів і рафінованого цукру.


Пресбіопія - вікова далекозорість

— 6 березня 2020 —

Усім відомо, що з роками у багатьох людей розвивається вікова далекозорість. Говорячи по-науковому, мова йде про пресбіопію ( «старечий зір». Що ж це за аномалія? У чому її суть? Чи можна здолати недугу? І яка профілактика тут можлива? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-офтальмолога Сергія Вікторовича ГУЛЯЄВА.


Коронавіруси не бояться -20°, але чутливі до термообробки - Мінестерство охорони здоров'я

— 6 березня 2020 —

Згідно з дослідженнями, коронавіруси за температури -20°C можуть виживати до двох років, водночас вони є чутливими до термічної обробки, тому слід уникати споживання сирих або недоварених продуктів тваринного походження.


Білокачанна капуста при ранах, синцях, забиттях

— 6 березня 2020 —

Капустяний лист при саднах, гематомах, забитий місцях і ущільненнях після уколів допомагає зупинити підшкірний крововилив, сприяє розсмоктуванню гематоми, зменшенню болі й набряклості.


Чим корисний і небезпечний грейпфрут: уся правда про улюблений цитрус

— 6 березня 2020 —

Як будь-який інший цитрусовий - грейпфрут ідеальне джерело аскорбінової кислоти. Однак, має він особливі властивості, про які необхідно знати.


Алое вера допоможе схуднути

— 6 березня 2020 —

Алое вера може допомогти схуднути з двох причин. Підвищує рівень обміну речовин. Алое вера розганяє ваш метаболізм, збільшуючи кількість калорій, які спалюються протягом дня, щоб сприяти втраті ваги.


Три страви для здоров’я серця

— 6 березня 2020 —

Хвороби серця є основною причиною смерті в усьому світі. Дієтологи вважають, що вживання деяких продуктів можуть виправити статистику в кращий бік.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс