Здоров'я

Злегка підвищена температура

— 5 лютого 2021 —

В епоху пандемії багато людей почали регулярно вимірювати температуру. І деякі виявили, що вона регулярно підвищується до умовних 37,2°С.


Брак червоних кров’яних тілець: що слід включити у раціон?

— 29 січня 2021 —

Якщо ви часто відчуваєте сильу втому навіть після хорошого нічного сну, або вас постійно хилить на сон вдень, такий стан може бути ознакою серйозногон захворювання, відомого як анемія. Це означає, що у вас низька кількість червоних кров’яних тілець (еритроцитів).

 

П’ять причин вживати апельсини не тільки у період новорічних свят

— 29 січня 2021 —

Апельсини і мандарини завжди асоціюються із зимою і Новим роком. Однак ці фрукти не тільки дарують людині святковий настрій, але й дарують велику користь здоров’ю. Чому потрібно обов’язково їсти апельсини та мандарини?


Цитомегаловірус може викликати інфекції широкого діапазону тяжкості

— 29 січня 2021 —

Цитомегаловірус - це досить поширене вірусне захворювання, яке, між тим, відомо далеко не кожному. Цитомегаловірус, симптоми і характерні ознаки якого визначаються, перш за все, станом імунної системи, при нормальному її стані може взагалі ніяк себе не проявляти. Не виявляти і не чинити жодного шкідливого впливу на організм вірусоносія. Примітно, що у цьому випадку єдиною особливістю вірусоносія є можливість передачі цитомегаловірусної інфекції до іншої людини. Як же це відбувається? Чим небезпечний для нас цитомегаловірус? Яким має бути лікування? На ці питання нам відповів фахівець - лікар-вірусолог Михайло Васильович СІРКО.


Якими продуктами можна підвищити рівень вітаміну D взимку

— 21 січня 2021 —

Якщо людина відчуває різкий біль у суглобах, сильний зубний біль, з'явилася слабкість у м'язах або рясне випадання волосся, причиною всіх цих проблем зі здоров'ям може бути відсутність одного важливого елемента для життєзабезпечення організму.


Лікувальні властивості хризантем

— 20 січня 2021 —

Хризантеми – невибагливі осінні квіти воістину царського походження. За старих часів на Сході в їхню честь улаштовували найрозкішніші бенкети, присвячували вірші й легенди. Сьогодні у хризантем нітрохи не менше шанувальників, чим у визнаних красунь: троянд або орхідей. Усе завдяки тому, що використання хризантем не обмежується їхніми декоративними властивостями.


З діабетом можна впоратися не тільки ліками

— 20 січня 2021 —

Діабетом у світі страждають мільйони людей. Однак при тому, що це пожиттєвий стан, з ним можна боротися не тільки за допомогою медицини і ліків, а й у домашніх умовах. Знизити ризик діабету, підвищення рівня цукру в крові можна зміною розпорядку свого дня, в який входять харчування і фізична активність.


Чим небезпечна алергія на холод

— 20 січня 2021 —

Прийшла зима і багато людей, виходячи на вулицю, відчувають дискомфорт: шкіра на обличчі і руках вкривається  червоними плямами, з’являється лущення (у деяких випадках висипання), очі сльозяться, а ніс закладений. З’являються усі ознаки алергії, яку у холодну погоду легко сплутати із гострими респіраторними захворюваннями. Відмінність полягає в тому, що в теплому приміщенні всі ці неприємні симптоми зникають.


Щоб почуватися чудово

— 28 грудня 2020 —

Кілька нескладних процедур - і у святковий вечір ви матимете чудовий вигляд і почуватиметеся чудово. Сподіваємося, ці нескладні поради, як підготуватися до вечірки, щоб не зіпсувати собі настрій, не будуть для вас зайвими.


Сила ефірних олій

— 28 грудня 2020 —

Ефірні й базові, ароматні й ті, що обволікають. Ми знаємо, що косметичні олії корисні, але не звикли застосовувати їх у щоденному догляді. Однак персоналізований догляд за собою може бути в рази ефективнішим.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс